Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
Płomyczek nie jestem sam powiedzmy że mam dwie wtyki, które rzucają mi 4-8 sekundowe nagrania na teamspeaka lub nicki do sprawdzenia. Tyle w temacie wiesz jak to działa.
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
No niewiem... Ale jak np. PaulaQ cheatuje nic nie dajesz,_Mr_Black_ Cheatuje tez nie,_MrMinecraftPL_,pedro tez nie Innych to nawet nie sprawdzisz.. Ale jak ja mam skilla pro to od razu mi bana dajesz.. Typowa 10-letnia administracja.
Reputacja:
138
MrMinecraft? Śmiech na sali 2 razy sprawdzany na wszystkim nic nie ma przeglądałem logi z kilku dni.
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jak zwykle tych co nic nie kupili banujecie, przez te straty.
Reputacja:
138
Straty są przez takich jak ty. Cheatujesz i kłócisz się chociaż dobrze wiesz że cheatowałeś nie zależało ci w 1% na unbanie, ,,Administracja 10 latki" chętnie zapraszam na teamspeaka żeby się przekonać a druga sprawa że sam fakt że miałeś cheaty i się tym bronisz świadczy o tym że masz -13 lat
Liczba postów: 413
Liczba wątków: 38
PlomyczeekPL ogarnij się...
Reputacja:
138
I to Plomyczek świadczy o nie naszym ale twoim błędzie. Jak nam udowodnisz, boisz się pogadać? Bo ktoś ci więcej uświadomi i się nawet nie odezwiesz? Pomyśl troszkę.
Liczba postów: 423
Liczba wątków: 57
Reputacja:
16
Ehh Plomyczek " Znajde sobie lepszy serwer gdzie Admini nie daja na Jr. Moda dzieci " tylko wiesz ty taki dorosły
Rangi są od 13 lat więc..
Pomogłem ? To fajnie możesz dać +1 Reputacji