26-02-2016, 10:01 AM 

Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!
| 

| 

| 

26-02-2016, 12:54 PM 

@up Wiem post nie powinien się tu znaleźć ale... Wyglądasz jak z chińskich bajek :v

![]() 

26-02-2016, 07:34 PM 

@UP  

Prawie nic nie widać :p Może trochę wyraźniejsze ? 

26-02-2016, 10:34 PM 

Jestem za tym żeby ten post usunąć i nie stawić zdjęć bo mogą być potem kłopoty radze usunąć post  

Dziękuje 

26-02-2016, 11:23 PM 

Nysia, fajne zdjęcie XD 

Meroś, po to jest ta zabawa, aby wstawiać swoje selfie. A ty tylko nabijasz sobie posty na podanie...  Kocham The Walking Dead !!!! <3 
Moje GG: 57402437 

17-04-2016, 05:13 PM 

@Wikuska a ty? XD 

Wstawisz swoje Selfie? ^^ 

17-04-2016, 06:10 PM 

Zobacze gdy będę miała naprawionego kompa xD

Kocham The Walking Dead !!!! <3 
Moje GG: 57402437 

17-04-2016, 09:22 PM 

Fajnie by było ruszyć ten wątek w ruch bo naprawdę fajna zabawa, i ogólnie to nie mamy się czego wstydzić. To jest tylko zabawa nawet jak ktoś wygląda jak jakiś shrek to i tak jak mamy się śmiać to wspólnie bo nie ma sensu wszystko brać na poważnie. ;D  

Nie wstydźcie się, nie ma czego.. Iż o to ja Nala zwykły gracz ... Ekhem, do rzeczy. Allah akbar ! Ok wątek w ruch, wstawiać selfie ! ^u^ Ale zanim to... A pozwolę sobie, dodam zasadę do tej zabawy. * Po wsawieniu selfie na dole dajemy nick osoby która naszym zdaniem teraz będzie wstawiać selfie. Czyli czekajcie.. Wiem ! " Kto wstawi selfie następnny .. ? " tak ! Będziemy zgadywać ... W sumie czekajcie dam wzór. ================================== Wzór: Tak to ja !  DDSelfie: Miss_Luka ? Nie ;c Selfie: Nystka ? ;3 ================================== W takim czymś zabawa będzie ulepszona. tzn. fajniej będzie się w nią bawić. Czyli ok. @Refresh ;'3 

17-04-2016, 09:51 PM 

A a a nala jeszczcze nie wstawila psze pana. 

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*)  | 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: GvzzU6a.jpg]](http://i.imgur.com/GvzzU6a.jpg)