Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tygrysek208Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - KWIECIEŃ 2020
1. Twój nick na serwerze:
- rykker_

2. Wiek:
- 13
3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
- W wolnym czasie, chętnie wychodze spotykać się z kolegami. Grać w różne gry, przeważnie minecraft. Programować w języku HTML jak i CSS.

4. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?
- Na serwerze jestem aktywny od ponad czterech lat
5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?
- Pierwszy raz na TeamSpeaku pojawiłem się około dwa lata temu. Aktywny jestem od niedawna i spędzam na nim tyle, ile jestem online na serwerze.
6. Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?
- Posiadam kontakt z administracją
7. Twój nick na Team Speak-u:
- rykker_

8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
- SkyBlock classic, SkyBlock +, Creative, Parkour, Tryby PVP
9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze?
- W dni robocze do 7 godzin. W dni wolne do 11 godzin.
10. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb? 
- Najbardziej znam tryb Creative, na nim spędzam najwięcej czasu. Podoba mi się w nim możliwość szkolenia swoich umiejętności w budowaniu, oraz możliwość zabawy z innymi graczami w "Rodzinki, Miasta itp"
Nowym graczom poleciłbym przeczytanie regulaminu, oraz wytłumaczyłbym podstawowe komendy.

11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
- Znalazłem pare błędów które niszczyły całą rozgrywke. Pomagałem budować spawn. Osobiscie pracuje nad różnymi nowościami które można dodać do trybów.
12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
- Myśle, że mam dobry kontakt z administracją jak i z graczami. Jestem osobą spokojną i cierpliwą, potrafie pracować w grupie. Jakbym był helperem, traktowałbym każdego równo.

13. W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób? 
- Chciałbym zmniejszyć liczbę cheaterów jak i osób które łamią regulamin. Organizować różne eventy. Pracować nad edycjami trybów, szczególnie chciałbym popracować nad trybem creative. Pomagać innym graczom w ich problemach.
14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np. pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)?
- Nawet potrafie pisać skrypty oraz dobrze budować. Chciałbym nauczyć się trochę bardziej technicznej strony serwera. 

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - KWIECIEŃ 2020 - przez rykker_ - 02-04-2020, 08:54 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości