Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tygrysek208Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - KWIECIEŃ 2020
1. Twój nick na serwerze: ChantelJeffries
2. Wiek:16
3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: lubię grać w gry , uprawiać sport i chodzić na imprezy Big Grin

4. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze? od 4-5 lat
5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u? tak siedzę tak 4-6h
6. Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u? Tak
7. Twój nick na Team Speak-u: ChantelJeffries

8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera? pvp classic i pvp kit
9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze? dużo 6-8h
10. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?
pvp classic , podoba mi się to , że jest dużo osób i fajne mapki . No polecałbym na ts lub dc albo po prostu napisać do danej osoby
11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? tak dawałem różne propozycje i pomysły i staram się informować administracje jeśli ktoś przeszkadzał innym w grze .
12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Jestem starym graczem na tym serwie znam regulamin , długo siedzę na trybie pvp classic i kit , oraz jestem pomocny Big Grin

13. W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób? Na pewno chciałbym dodać mapę na pvp classic . Mam pomysł aby utworzyć nowe rangi na trybach , aby zachęcać nimi graczów a, to jest podstawa , żeby gracz był zadowolony . A także dodać nowe tryby np. freebuild.
14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np. pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)? Potrafię ładnie budować i to różne rzeczy , język angielski znam , i mógłbym nauczać jeśli ktoś ma problem albo z serwer coś związane.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - KWIECIEŃ 2020 - przez 69Carloxss_ - 01-04-2020, 01:21 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości