Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tygrysek208Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2019
1. Twój nick na serwerze:
- Dragon219.

2. Wiek:
- 18 lat.

3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
- Grać w różnego rodzaju gry, tworzyć mapki na trybie jednoosobowym np. z użyciem bloków poleceń. Buduję parkoury, tory przeszkód z mobkami oraz tworzę ciekawe budowle z użyciem komend.

4. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?
- Jestem aktywny codziennie od 12 sierpnia. Wcześniej grałem na innych serwerach z waszej serwerowni, w tym czasie wchodziłem na McSurvi tak, żeby zobaczyć nowości na serwerze, głównie SkyBlock+ ;D.

5. Czy jesteś aktywny na naszym TeamSpeak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na TeamSpeak-u?
- Jestem na TeamSpeak'u od ponad dwóch lat. Do 12 sierpnia należałem do Strefy Adm [SA], w dniu 12 sierpnia przeszedłem do Premium Rodzinka. Jak już jestem aktywny na serwerze to na TeamSpeak'u też. Nie mam określonego czasu na przebywanie w wirtualnym świecie, to wszystko zależy od dnia, jak mam wiecej czasu to nawet do 10 godzin dziennie, ale jak wiemy dni są różne dlatego mój pobyt to od 3 do 10 godzin dziennie.

6. Czy masz kontakt z administracją serwera na TeamSpeak-u?
- Tak. Staram się przebywać w ich otoczeniu, ale najlepszy kontakt utrzymuje z Wituusieq

7. Twój nick na TeamSpeak-u:
- Dragon219.

8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
- SkyBlock+.

9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze?
- Tak jak pisałem wcześniej (pytanie 5) - tyle co na TeamSpeak'u. Mimo tego liczę na zrozumienie, kiedy zdarzy mi się mieć zapracowane dni i przebywać w grze tylko godzinkę.

10. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?
- SkyBlock+ znam najlepiej. Gram już sporo na waszych SkyBlock'ach, podoba mi się: rozwijanie swojej wyspy, wbijanie topek, robienie zadań czy też pisanie z innymi graczami. Poleciłem już tryb SkyBlock wielu osobom i jak jest okazja to nadal polecam ;D.

11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
- Podawałem ciekawe pomysły, co można dodać, a co usunąć na trybie, sam nawet coś już zbudowałem - parkoury przygodowe, które cały czas są do przechodzenia na trybie SkyBlock+ pod komendą /warp gra ?.

12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
- Wpadają mi ciekawe pomysły co zbudować albo usunąć, oprócz tego lubię pilnować porządku. Pozatym dużo gram na trybie, a więc jestem w stanie odpowiadać graczom na pytania, gdzie co się znajduje, jak dobrze zacząć rozgrywkę lub co warto wiedzieć o tym trybie. Z chęcią także tłumaczę jak gracz czegoś nie potrafi zrozumieć.

13. W 3, 4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób?
- Chciałbym ulepszyć quest gigantów, tak żeby był nieco bardziej przygodowy i większy od obecnego ?. Od niedawna trwają prace nad budową nowej krypty, którą sam zacząłem robić wraz z pomocą innych. Chciałbym także dodać nowe questy, które były by możliwe do zrobienia tylko w samej krypcie. Następnie przeniósł bym teleport do netheru właśnie do niej, tak żeby za każdym razem gracz musiał się natrudzić, aby dostać się do tego świata.

14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np. pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)? :
- Bardzo lubię grę Minecraft. Gram w nią już ponad 5 lat i zawsze fascynowały mnie sześciany, fajnie jest tworzyć komendy na mobki przez komendę summon. Oprócz tego buduje np. parkoury, czy też  wielkie budowle związane z użyciem bloków poleceń. Lubię poznawać nowe rzeczy, bardzo fajnie jest nauczyć się czegoś nowego.
Wszystkie te odpowiedzi dotyczą tylko trybu SkyBlock+.
Pozdrawiam.
~Dragon219

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2019 - przez Dragon219 - 15-08-2019, 01:06 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości