08-08-2019, 09:25 PM
1. Twój nick na serwerze:
- Inectine
2. Wiek:
- 15 lat.
3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
- W wolnym czasie lubię grać na komputerze , wyjść ze znajomymi oraz pomóc tacie w różnych napraw/wymian części auta.
4. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?
- Od 2/3 lat.
5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?
- Pierwszy raz na Team Speak-a wszedłem około rok temu
- Średnio spędzam 9 godzin .
6. Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?
- Tak posiadam kontakt z administracja.
7. Twój nick na Team Speak-u:
-Gestapo
8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
- Creative
- Parkour
9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze?
- W wakacje/weekendy moge spędzić nawet do 12/11 godzin.
- W roku szkolnym będe niedostępny , lecz nie zawsze spowodowane jest to sprawami rodzinnymi.
10. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?
- Creative , najbardziej podoba mi sie w tym trybie to , że można kształcić swoje umiejętności w budownictwie przy okazji poznać pare osób.
- Polecił bym ten tryb osobom które chcą nauczyć się budować , oraz osobom które chcą się szkolic w tym co robią.
11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
- Zgłaszałem oraz wynajdowałem błędy , oraz zgłaszałem osoby które zachowywaly się niestosownie do regulaminu.
12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
- Ponieważ jestem aktywny , odpowiedzialny , potrafię opanować swoje emocje jeśli potrzeba , umiem współpracować w grupie oraz jestem pomocny.
13. W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób?
- Chciałbym pomóc w budowach ,
- Wynajdywać osoby które łamią regulamin , cheatują.
- Dodał bym nie które komendy do vipa typu //mask .
14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np. pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)?
- Nawet dobra znajomość języka Angielskiego
- Dosyć dobrze buduję , znam komendy world edit
- Chciałbym nauczyć sie pisania skryptów , oraz nauczyć się grafiki komputerowej dzięki której miał bym możliwość ulepszenia wyglądu Forum.
- Inectine
2. Wiek:
- 15 lat.
3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
- W wolnym czasie lubię grać na komputerze , wyjść ze znajomymi oraz pomóc tacie w różnych napraw/wymian części auta.
4. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?
- Od 2/3 lat.
5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?
- Pierwszy raz na Team Speak-a wszedłem około rok temu
- Średnio spędzam 9 godzin .
6. Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?
- Tak posiadam kontakt z administracja.
7. Twój nick na Team Speak-u:
-Gestapo
8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
- Creative
- Parkour
9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze?
- W wakacje/weekendy moge spędzić nawet do 12/11 godzin.
- W roku szkolnym będe niedostępny , lecz nie zawsze spowodowane jest to sprawami rodzinnymi.
10. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?
- Creative , najbardziej podoba mi sie w tym trybie to , że można kształcić swoje umiejętności w budownictwie przy okazji poznać pare osób.
- Polecił bym ten tryb osobom które chcą nauczyć się budować , oraz osobom które chcą się szkolic w tym co robią.
11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
- Zgłaszałem oraz wynajdowałem błędy , oraz zgłaszałem osoby które zachowywaly się niestosownie do regulaminu.
12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
- Ponieważ jestem aktywny , odpowiedzialny , potrafię opanować swoje emocje jeśli potrzeba , umiem współpracować w grupie oraz jestem pomocny.
13. W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób?
- Chciałbym pomóc w budowach ,
- Wynajdywać osoby które łamią regulamin , cheatują.
- Dodał bym nie które komendy do vipa typu //mask .
14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np. pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)?
- Nawet dobra znajomość języka Angielskiego
- Dosyć dobrze buduję , znam komendy world edit
- Chciałbym nauczyć sie pisania skryptów , oraz nauczyć się grafiki komputerowej dzięki której miał bym możliwość ulepszenia wyglądu Forum.
Pozdrawiam