04-08-2019, 04:34 PM
(02-08-2019, 05:39 PM)1. Twój Nick Na Serwerze: KuBeRsKi napisał(a):2. Wiek: 133. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Uwielbiam grać na komputerze xD, Być na ts, Lubię pływać.4. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?: Od 3-4 miesięcy c:5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak’u? Ile spędzasz czasu na naszym Team Speak’u?: Codziennie jestem na ts . No gdzieś cały dzień myślę od 12 do 21-22 ;D6. Czy masz kontakt z administracją na Team Speak’u?: Nie mam ;c a chciałbym mieć!7. Twój nick na Team Speak’u: KuBeRsKi8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając range Helpera?: SkyBlock+. Najlepsze! <39. Ile dziennie czasu możesz spędzić na serwerze?: Tyle ile na ts J od 12 do 21-2210. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?: SkyBlock+ Oczywiście^^, podoba mi się Quest z Gigantami i to że opiekun Wituusieq bardzo dobrze dba o ten tryb! Wchodziłbym na inny tryb np. pisze Polecam SkyBlock+ bardzo dobrze się tam gra są różne wyzwania, questy! Polecam!11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?: Zgłaszam ludzi gdy nie ma admina gdy np. floodują piszą capsem wyzywają się12. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać na to stanowisko?: Jestem miły, potrafię się uspokoić gdy ktoś mnie wyzywa i spami pytaniami oczywiście odpowiadam^^ jestem uprzejmy13. W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób?: Chciałbym zmniejszyć ilość cheaterów na serwerze ! ! ! Uspakajać niegrzecznych graczy i wsadzać do więzienia J. I oczywiście pomagać różnym graczom w grze!14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np. pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)?: Uwielbiam pomagać nowym graczom!!! Skrypty potrafię pisać! W budowaniu zły nie jestem ;D Potrafię tylko Angielski haha!Bardzo bym chciał być w administracji i mam nadzieje że szanowna administracja pomyśli nad tym <3