Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tygrysek208Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2019
1. Twój nick na serwerze:
Thirkillerr

2. Wiek:

18

3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:

Interesuje się sportem i informatyką. W wolnym czasie gram w gry albo wychodzę z znajomymi grać w koszykówkę.

4. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?

jakoś od tego roku

5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?

Jestem aktywny na ts od ponad pół roku. Na ts spędzam od kilku do kilkunastu godzin.

6. Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?

Tak

7. Twój nick na Team Speak-u:

Troller

8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?

Nadzorowałbym pvp classic i pvp kits

9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze?

od 1h do 14h

10. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?

Najlepiej znam tryb pvp classic. Najbardziej mi się podoba, ponieważ występuję tam rywalizacja i dobra zabawa. Polecałbym tryb, dlatego że można szlifować swoje umiejętności, walczyć o topkę serwerową i dobrze się bawić.

11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?

Zgłaszałem graczy którzy nie grali uczciwie.

12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?

Posiadam dobry kontakt z graczami, jestem osobą bezkonfliktową, potrafię rozwiązać spory między graczami i jestem osobą odpowiedzialną.

13. W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób?

Pomagać, bądź organizować eventy na danych trybach. Budować nowe mapy eventowe. Zmniejszyć ilość cheaterów.

14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np. pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)?

Konstruuje urozmaicone parkoury, skrypty.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2019 - przez Trollds3 - 02-08-2019, 05:34 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości