Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tygrysek208Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2019
1. Twój nick na serwerze: lluscinia
2. Wiek: 14
3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Granie w gry komputerowe, granie w siatkówkę i koszykówkę.

4. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze? Nie jestem pewna, ale jakieś 2/3roku.
5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u? czasami godzinke, czasem dwie.
6. Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u? Tak
7. Twój nick na Team Speak-u: lluscinia

8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera? Creative.
9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze?
10. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb? Najbardziej podoba mi się tryb creative, gdyż mogę zbudować ciekawe budowle, grać z innymi, kreatywnymi graczami i wiele innych.

11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Czasami zgłaszam ludzi.
12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?  Ponieważ, zwykle jestem aktywna i na teamspeaku i na serwerze.

13. W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób? Chciałabym żeby na creative doszła "Waluta" creative (nie wiem jaka by była jakaś ciekawa nazwa).  Kupowanie za tą walute np. działek, dodatków Itd. gdyż gracze mają ograniczenie nie tylko wyobraźni ale i też przestrzeni. dodała bym też blokady na słowa typu "Kur##" "C##j" Itp. Nie mam zielonego pojęcia jakbym to zrobiła, ale miałabym nadzieje, że inni z administracji Mi W tym pomogą. Dodała bym też zamiast Vip'a Budowniczego. Te same rzeczy, tylko, że budowniczy bardziej pasuje.
14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np. pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)? Bardzo dobre mam umiejętności w pisaniu po angielsku, I całkiem ładnie buduje, nie uznaje tego za najładniejsze ale jest ładnie. chciałabym nauczyć się (lepiej) world edita.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2019 - przez lluscinia - 02-08-2019, 12:37 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości