Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SpinningRekrutacja HELPER - McSURVI [Grudzień 2018]
1. Twój nick na serwerze: XxMaStoxX

2. Wiek: 17

3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: W wolnym czasie chodzę na siłownię, gram na komputerze, jak jest fajna pogoda to wychodzę ze znajomymi pograć w koszykówkę, oraz popływać na basenie.

4.Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Na serwerze jestem aktywny od ponad roku.

5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?:
Tak jestem aktywny na teamspeaku. Na ts'ie przesiaduje od lutego bieżącego roku, z paroma przerwami. Na teamspeaku spedzam dużo czasu, rozmawiając z administracją serwera, jak i z graczami. W dni szkolne przesiaduje około 2h, a na weekendy około 5-10h, nie potrafię dokładnie określić ile to jest, ponieważ jest to uzależnione od moich obowiązkow domowych jak i szkolnych, jak nie mam nic do robienia, to moge być nawet cały dzien na ts'ie.

6.  Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Tak mam bardzo dobry kontakt.

7. Twój nick na Team Speak-u: XxMaStoxX

8.  Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera? Na pewno PVP classic, PVP kits, skyblock, oraz creativ.

9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: W dni szkolne to około 3-5h, a na weekendy to około 10h, czasami dłużej czasami krócej, jest to uzależnione jak pisałem wyżej, od moich obowiązków. Na weekendy moge nawet siedziec na serwerze do nocy Smile.

10.  Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?: Z doświadczenia najlepiej znam tryb PVP classic, ponieważ spędziłem tutaj bardzo dużo czasu. Najbardziej podoba mi się to , że grają na tym trybie, bardzo przyjaźni,mili gracze, oczywiście są wyjątki, ale to sporadycznie. Ciekawym pomysłem, który spodobał mi się, było rozstawienie w pewnych częściach map skrzynek, w których były poukrywane przeróżne rzeczy, po potki, koxy nawet do diaxowego seta. Dzięki czemu, każdy gracz zaczynający swoją przygodę na tym trybie, może sprawiedliwie rywalizować z graczami, którzy graja dłużej na tym trybie. Poleciłbym ten tryb, każdemu, kto miałby ochotę pobić sie w minecrafcie.

11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?  Zgłaszałem graczy ktorzy niewłaściwie się zachowywali bądź używali wspomagaczy, zgłaszałem przeróżne bugi, które znajdują się na serwerze, bardzo dużo razy zdarzyło mi się pomagać graczom, na różnych trybach, wspomogłem graczy, którzy zaczynali swoją przygode na serwerze, np dałem jakieś rzeczy,porady, jak szybko i skutecznie odnaleść się na danym trybie, poprostu chciałem ułatwić im start na serwerze, ponieważ sam zaczynałem od zera,  bez żadnej pomocy, dlatego wiem, że takiej osobie jest ciężko zacząć, a że mam bardzo dobry charakter, skłonny do pomagania, dlatego postanowiłem dołożyć troszkę swojej cegiełki.

12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Uważam siebie za osobę odpowiedzialną, jestem skłonny do pomocy potrzebującym.  Nie będę faworyzował graczy, ponieważ wiem, że jest to niedzwolone. Potrafię sprawdzać graczy, ponieważ mam w tym trochę doświadczenia. W samej grze znam naprawdę sporo komend, więc z tym nie ma dla mnie problemu. Będę rozliczał graczy, z popełnionych czynów, jak bedzie używał wspomagaczy bądź będzie łamał regulamin, to na pewno nie uniknie kary. Obiecuję, że nie zawiedziecie sie na mnie.

13.  W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji: Na pewno zaczął bym od sprawdzania graczy, którzy są podejrzeni o używanie cheatów, na pewno byłbym skłonny, do pomagania w organizowaniu różnych eventów,trybów przez administrację. Wymierzałbym karę graczom, którzy łamią regulamin. Myślę, że dałbym rade, nauczyć graczy szacunku, oraz ograniczyć wyładowywanie przez nich emocji, na chacie ogólnym na serwerze, spróbowałbym nauczyć ich szacunku do drugiej osoby.

Pozdrawiam, Szymon.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - McSURVI [Grudzień 2018] - przez XxMaStoxX - 04-12-2018, 02:52 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości