Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sweet[Unban] Czarne_Marzenie
Nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ale tez sie UCZE. Dodatkowo zanim napiszesz prosbe o ub przydaloby sie sprawdzic czy masz na tym koncie wgl jeszcze bana. Logi sprawdzilem i faktycznie na stare konto w ciagu miesiaca wchodzilas tylko przez 2 ostatnie dni.  

(05-10-2018, 09:48 PM)sweet napisał(a): Bana otrzymałam jakieś 20 min po tym jak wyszłam z tsa. Tego również nie rozumiem, ponieważ nie powinnam go dostać  przypadkiem od razu po rozmowie ?.
Nie wiem czy w tym momencie probujesz komus cos wmowic, czy po prostu juz nie pamietasz, aczkolwiek bana otrzymalas kiedy upewnilem sie ze faktycznie mialas nie wchodzic na to konto. Z tego co wiem na rozmowe przyszlas kiedy otrzymalas juz bana, wiec cos tu nie gra...

(05-10-2018, 09:48 PM)sweet napisał(a): Napisałam tę prośbę o unbana, ponieważ czuję że szumiel przeciąga to wszystko na moją niekorzyść i mu się po prostu nie chce sprawdzić tych logów. A jutro mija tydzień od nadania kary a potem już nie mogę się odwołać od bana.
Tylko wypadaloby wczesniej upewnic sie ze ma sie jeszcze to konto zbanowane.
Konto Sweet_Limoneczka zostawiam zbanowane, aby nie korcilo zbyt mocno. Jezeli bedziesz chciala przeniesc jeszcze jakies przedmioty, zapraszam na TS3.

Wiadomości w tym wątku
[Unban] Czarne_Marzenie - przez sweet - 05-10-2018, 09:48 PM
RE: [Unban] Czarne_Marzenie - przez _szumielxd_ - 05-10-2018, 10:35 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości