Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SpinningRekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018]
Twój nick na serwerze: Morovinz2

Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Programowanie,łucznictwo,broń palna,komputery,gry,anime,muzyka.

Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Około 2 lat.

Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Jestem, jak mam tam co robić . Aktywny jestem od poprzedniej rekrutacji. 1-2 h.

Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Mam z merlinczykiem.

Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera? SkyBlock,WaterBlock,PvP Kits, PvP Classic

Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: w dni szkolne: 1-2 h ,w weekendy: 10 h ,czasami więcej.

Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?: Najlepiej znam SkyBlock, najbardziej podoba mi się tam klimat, można bardzo miło spędzić tam czas. Poleciłbym innym ten tryb przedstawiając go.

Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Na trybach dzielę się wiedzą i doświadczeniem z graczami, uczę ich podstaw danego trybu.

Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Bardzo chciałbym jako helper pilnować porządku na serwerze. Jestem osobą odpowiedzialną, poważną, szczerą, pomocną, jestem otwarty dla wszystkich. Proszę dać mi jeszcze jedną szanse żebym mógł się wykazać.

W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji: Na początek wprowadziłbym automatyczny mute za spam jeżeli jest to możliwe. Ograniczy to reklamy serwerów jak i powtarzanie w kółko różnych wiadomości na chacie. Chat będzie czystszy i bardziej wyrazisty.

Pozdrawiam, Morovinz2

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018] - przez Morovinz - 23-08-2018, 01:21 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości