Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SpinningRekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018]
Twój nick na serwerze: Niuusiek69
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: W wolnym czasie lubie pograć w gierki na komputerze
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Aktywna jestem jakoś od maja-czerwca
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Nie jestem aktywna, ponieważ nie umiem go jeszcze obsługiwać Smile
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Nie, nie mam
Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?: Survival
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Zależy, z przerwami nawet 5h
Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?: Najlepiej znam survival. Najbardziej podoba mi sie to, że musisz się tu wykazać i samemu walczyć o przetrwanie i w ten sposób bym ten tryb innym polecała
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?: Zgłaszam cheeterów, pomagam nowym na trybie survival
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Ponieważ przydałby sie taki helper, który wchodziłby na survival, bo w ciągu 3 miesiecy na tym trybie widziałam dwa razy administratora
W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji: Zmienić bym raczej nic nie chciała, ale chciałabym poznać wtedy inne tryby. Wprowadzić troche kultury u niektórych, bo nie reagują na uwagi zwykłego gracza, vipa (jestem vipa). Chciałabym również poznać administracje, bo miałam okazje zobaczyć ich tylko dwa razy (tak jak wyżej pisałam), lecz nawet nie zechcieli mi pomóc wtedy, gdy miałam pytania.
Pozdrawiam,
Niuusiek69

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018] - przez Niuusiek69 - 22-08-2018, 07:02 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości