Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SpinningRekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018]
Twój nick na serwerze: patrick623

Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Wychodze ze znajomymi , gram na kompie , pilnuje mojej siostrzenicy

Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Od ponad 3/4 lat

Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Spedzam srednio 3/4 godziny

Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Czasami jak nie jest zajeta

Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera - Mysle ze Anihilacje, pvp classic , skyBlock

Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: 4/5 godzin

Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?: Najlepiej znam Anihilacje . Najbardziej mi sie podoba w tym trybie praca zespolowa bo dzieki niej team wygrywa nie tylko dzieki kozaka z boskimi ?

Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Pomagalem gracza Napisalem bardzo prosty poradnik "Jak wgrac skina do Minecrafta by zyczu

Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Mysle ze jestem osoba ogranieta w komendach , Miła , Umiem rozwiazac konflikt , Chciałbym sprobowac byc administratorem

W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji: Napewno chcialbym Dodajc Eventy na kazdym trybie . Polegało by to na tym ,że np. co piatek bylby event na innym trybie . Byly by to kody na vip'a na 3/5/10 dni i wiele innych rzeczy . Moim zdaniem to by przyciagnelo graczy bo kto nie lubie wygrac czegos ?

Pozdrawiam niech wygra najlepszy ?

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018] - przez patrick623 - 17-08-2018, 01:35 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości