Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SpinningRekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018]
Twój nick na serwerze: Powik
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Lubię grać w gry. Przede wszystkim Minecraft, Fortnite i Dont starve together
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Łoo. Od dawna. Wtedy grałem głównie w FreeBuild. Wtedy na administracji był Parollo.
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Niestety nie, ale z pewnością jakbym był w administracji, to bym się tam zjawiał codziennie.
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Jak nie wchodzę na ts, to chyba nie :p, poza tym głównie gram na Real life, a tam rzadko ktoś taki się zjawia.

Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera? Real life i FreeBuild, ale jakbym był przydzielony do innego trybu, to na nim też będę grał.
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Narazie spędzam 1,5h/2,5h. Pozytywnie zmieni, się to jak będę w administracji.
Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?: Real life. Ogólnie lubię tryby typu role play czy Real life. Nie ma rzeczy która mi się podoba czy nie. Noo może mi się nie podoba to, że Strażak zarabia zdecydowanie za dużo. Jak polecić? Nie wiem. Ale chyba na roli Helpera nie ja się tym zajmuję :p
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Nie przypomina mi się taka sytuacja, ale kupiłem vipa, chociaż nie wiem czy to jest coś co się zalicza. Oczywiście myślę, że tu chodzi o takie duże rzeczy, bo takie małe jak na przykład "gdzie jest tartak" no to w sumie zawsze odpowiadam
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Szczególnie na tryb Real life, prawie nikogo tam nie ma! Mam dużo wolnego czasu, to czemu by nie?
W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji: Chciałbym wprowadzić do Real life coś takiego, że jeden gracz wybrany na przykład na Szefa policji, i on by dowodził mniejszymi jednostkami. Więcej możliwości okradania, gdy jest się złodziejem. Na to nie mam pomysłu, ale można coś wykombinować.

I od razu dodaję, że od 13.08 do 19.08 mnie nie będzie bo wyjeżdżam nad morze.

edit: Jedyne czego nie wiem na Real life, to jak jest z tą amunicją do broni, oraz jak zrobić Rodzinę/grupę/gang.
edit2: Nie no z tymi godzinami to w sumie za mało napisałem. Zależy jaki dzień, czasem nawet do 6h
edit3: Oraz z miłą chęcią mogę pomóc w robieniu czwartej edycji.
edit4: Chciałbym też dodać, że lubię sobie poprzeglądać forum. Niby kilka dni temu założyłem tutaj konto, ale fajnie się czyta te wszystkie wątki. I ostatnio też zaczynam grać na Sky blocku + 2.0. Myślę, że tam się jeszcze nie nadaję do administracji, bo nie znam regulaminu, komend itp. ale jak się trochę poduczę, to też mógłbym to nadzorować. Sorka za te wszystkie edytowania, ale bardzo mi zależy na tej randze, więc ciągle coś dodaję. I w sumie trochę mało się rozpisałem w pytaniu "dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?" Więc jeszcze coś dodam. Potrafię sprawdzać cheaterów, rozpoznaję większość nielegalnych oprogramowań. Jestem dosyć często aktywny. Pomagam innym graczom. Mam dobrą ortografię. Zawszę jestem chętny do pomocy, czy to w budowaniu czegoś (jestem w tym słaby), czy to do wymyślania pomysłów co by mogło być dodane. Potrafię używać większość komend dla administratorów. Kiedyś miałem nawet swój serwer, ale miał pluginy z neta, nie był promowany na stronach typu mclista, więc po prostu na to nikt nie wchodził. I się nie dziwię. Sam bym na to nie wchodził. Jeżeli jeszcze chodzi o team speaka to na początek jestem nieśmiały, ale jak pogadam trochę z ludźmi to będzie dobrze. Myślę, że mam szansę się dostać pomimo mojego młodego wieku. Dzięki wszystkim za przeczytanie. Mam nadzieję, że to mój ostatni edit! Big Grin
Pozdrawiam, i życzę powodzenia pozostałym startującym na helpera!

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018] - przez Powik - 08-08-2018, 10:47 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości