Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SpinningRekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018]
Twój nick na serwerze: TrinatYxSzpaku

Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: W wolnym czasie wychodzę ze znajomymi , słucham muzyki lub gram w kosza Wink
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Od ponad 2 lat

Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Nie gdyż zostałem zbanowany bez powodu :{

Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Jak już wspomniałem dostałem bana bez powodu ;[

Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera - Wszystkie po trochu ale najdłużej byłby tryb creative Wink

Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Dobre 5 godzin Wink

Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?: Najlepiej znam creative , Najbardziej mi się w nim podoba to , że można na nim popisac ze znajomymi i innymi graczami , pobudowac rzeczy wymyślone przez własną wyobraznie , a innym polecilbym ten tryb ze wzgledu na to co pisalem wyzej

Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
Pomagałem na serwerze innym graczom , zgłaszałem cheaterów , pisałem o bugach Wink

Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
Byłem adminem na wielu innych serverach i nie tylko adminem posiadałem również swój wlasny serwer Wink I mysle ze nadawalbym sie jako helper ze wzgledu na znajomosc komend Wink

W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji:
Pierwszą i najważniejsza rzecza jaka bym zrobil byloby zwalczanie wulgaryzmow i graczy lamiacych regulamin serwera Smile

Dziękuje za przeczytanie mojego podania na range helper i życze miłego dnia !

~Trinaty <3

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018] - przez Trinatyxszpaku - 07-08-2018, 04:29 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości