Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SpinningRekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018]
Twój nick na serwerze: _Angela_0
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Śpiew , rysowanie, aktywność fizyczna , opiekowanie się dziećmi ^.^
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: 2013/2014 ?
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Tak , od chyba 2016 , około 3/4 godz.
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Nie

Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera? Shyblock , Creative 1 lub 3
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: 3/4 godz.
Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?: Cretive , miła atmosfera do budowania.
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Oczywiscie , byłam kiedyś Juniorkiem oraz zgłaszałam ludzi.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Myślę że posiadam wysoką kulturę osobistą , nie używam wulgaryzmów, jestem miłą i śmieszną osobą.Kiedy należy być stanowczą  jestem nią. Umiem rozpoznać różne cheaty.Lubię poznawać nowe osoby a i mam ogar ortografię ;*
W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji: Myślę że jest wszystko ok. A taką małą rzeczą pozmieniałabym spawn ogólny , nie wiem , może to nie mój gust ? haha
Pozdrawiam Anga.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018] - przez _Angela_0 - 07-08-2018, 03:55 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości