Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SpinningRekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018]
Twój nick na serwerze:
xM1chalCzyQ
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
W wolnym czasie lubię sobie posłuchać muzyki, pograć na komputerze, wyjść ze znajomymi na miasto, uprawiać sport.

Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
Aktywny  jestem od początku 2015 roku. Na tym nicku od maja 2017r.

Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?:
Na TeamSpeaka wchodzę jedynie zgłosić osobę która cheatuje lub zgłosić bug ale to rzadziej. Czasu spędzam mniej więcej 15min.

Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?:
Tak, jak idę zgłosić jakiegoś gracza lub bug.

Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
EasyHardcore, Pvp Classic
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:
3-5h jak jest rok szkolny to 2-3h
Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?: Najbardziej moim zdaniem podoba mi się Pvp Classic. Najbardziej mi się podoba chodzenie na mapy i zabijanie graczy, szukanie skrzynek, sprzedawanie itemków i budowa działki. Polecam ten tryb dla osób którym podoba się pvp. Bo są fajne klepy, mili gracze.

Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?

Zgłaszam cheaterów na ts'ie, pomagam graczą początkującym, czasami upominam jak ktoś używa wulgaryzmów.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
Ponieważ jestem sprawiedliwy i odpowiedzialny, jestem dość aktywny, szanuje graczy tak jak i administracje, myślę że nadaje się na helpera.

W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji:

Jakbym się dostał do administaracji to chciałbym być aktywniejszy na Pvp classic. Chciałbym zbudować nową mapę jeżeli było by to możliwe. Chciałbym jeszcze ulepszyć troszeczkę sklep.
Pozdrawiam ~~M1chał.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018] - przez xM1chalCzyQ - 02-08-2018, 11:07 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości