Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SpinningRekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018]
Twój nick na serwerze: xShinee
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Lubię różne rzeczy np: Piłka nożna, gotowanie Big Grin
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Na tym koncie od dosyć nie dawna, ale na poprzednich kontach na których już nie gram byłem dosyć sporo aktywny Smile
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Tak średnio bym powiedział ,ale od czasu do czasu wchodzę na teamspeak'a aby poszukać ludzi do wspólnej gierki.
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Jeszcze nie zdarzyło mi się rozmawiać z administracją na teamspeaku , ale postaram się to nadrobić Big Grin

Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?: Głównie tryb Creative 1 ,ponieważ administracja bywa tam sporadycznie a ja bywam tam 2 razy dziennie (rano i z wieczora) Big Grin
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Pisałem wyżej ,że rano i wieczorem a bardziej dokładnie to minimalnie (1,5 godziny rano i 3 godziny wieczorem)
Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?: Najbardziej znam tryb Creative 1. Mój sposób polecenia go dla innych graczy jest taki ,że:
1. Jest tam miła atmosfera Smile
2. Zawsze jest z kim porozmawiać na czacie Big Grin
3. Jedynym ograniczeniem dla gracza jest jego własna wyobraźnia Tongue
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?: Zgłaszałem osoby łamiące regulamin i zwracałem uwagę graczom na czacie. Pomagałem także nowym graczom.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Przytrafiło mi się być administratorem już na kilku serwerach i z tego powodu znam komendy ''członka'' administracji Big Grin
W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji: Przede wszystkim z wielkim podkreśleniem Zwalczyć bluzgi na czacie i graczy łamiących regulamin, ale także urządzać eventy ,aby gracze mogli mile spędzić czas na serwerze i w przyszłości móc go miło wspominać Tongue

Dziękuję za przeczytanie mojego podania na posadę Helpera. Smile Mam nadzieję ,że się dostanę. Było by mi bardzo miło Tongue

Pozdrawiam ~xShinee Smile

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018] - przez xVapeE - 02-08-2018, 10:35 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości