02-08-2018, 09:17 AM
Twój nick na serwerze:
lugh568,
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Spotykać się z kolegami z reala, dobry alkohol, jazda wyczynowa na rowerze,
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
Od około 1 lipca 2018,
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?:
Tyle ile na serwerze minecraft'a czyli około 5-6h dziennie,
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?:
Sporadyczny, ale mam,
Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
Głównie Jail i Skyblock 2.0,
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:
5-6 h dziennie,
Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?:
Jail dla maniaków kopania i zdobywania lepszych rzeczy,
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
Tak, zgłaszam osoby które notorycznie łamią regulamin, i właśnie do tego mnie skłoniło do napisania podania na rangę helper, pomagam innym graczom w zagwostkach,
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
Dojrzałość emocjonalna, rozwiązujący spory i konflikty między innymi graczami. Jestem osobą nie kompromisową,
W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji:
Napewno, staranie się aby gracze byli kulturalni i przyjacielsko nastawieni na siebie, pomoc we wdrażaniu nowych pomysłów na nowe edycje trybów, pomoc nowym graczom którzy zaczęli swoją przygodę z serwerem, zgłaszanie bugów każdego rodzaju te co dają graczowi na + jak i te na -.
Mam nadzieję że weźniecie moje podanie na serio,
Pozdrawiam lugh568
lugh568,
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Spotykać się z kolegami z reala, dobry alkohol, jazda wyczynowa na rowerze,
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
Od około 1 lipca 2018,
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?:
Tyle ile na serwerze minecraft'a czyli około 5-6h dziennie,
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?:
Sporadyczny, ale mam,
Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
Głównie Jail i Skyblock 2.0,
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:
5-6 h dziennie,
Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?:
Jail dla maniaków kopania i zdobywania lepszych rzeczy,
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
Tak, zgłaszam osoby które notorycznie łamią regulamin, i właśnie do tego mnie skłoniło do napisania podania na rangę helper, pomagam innym graczom w zagwostkach,
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
Dojrzałość emocjonalna, rozwiązujący spory i konflikty między innymi graczami. Jestem osobą nie kompromisową,
W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji:
Napewno, staranie się aby gracze byli kulturalni i przyjacielsko nastawieni na siebie, pomoc we wdrażaniu nowych pomysłów na nowe edycje trybów, pomoc nowym graczom którzy zaczęli swoją przygodę z serwerem, zgłaszanie bugów każdego rodzaju te co dają graczowi na + jak i te na -.
Mam nadzieję że weźniecie moje podanie na serio,
Pozdrawiam lugh568