Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SpinningRekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018]
Thumbs Up 
Twój nick na serwerze:

~ChlebcioGun
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
~Najbardziej uwielbiam rysować i tworzyć.Jestem bardzo kreatywny,szczegółowy i wybitny,jeszcze jestem pomocny dla poczatkujacych.W wolnym czasie uwielbiam szkicować rysunki/Obrazy, po za tym uwielbiam spedzac z rodziną,każdy moment i też lubie grać w piłke nożną.Poza Minecraft,też gram Clash Royale i na konsoli,słucham troszeczke muzyki: Disco Polo,HardBass/Techno i Blues -> te przeostatnie rzadko słucham  Wink
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
~ nie chce kłamać,ale sam nwm kiedy zaczołem przygode z waszym serwerem , myśle żę taki rok lub półtora
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?:
~ czyste zero,wógule nie byłem na Team Speak-u .Jesli bede wybrany na helpera to odrazu pobieram.Jeśli bym miał, Team Speak-a to bym był taka godzinke
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?:
~Niestety nie :[
=-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-=
Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
~Nadzorował bym ,Creative i PvP Kits
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:
~tak normalnie to 1-2 ale w wolne i wakacje to dłużej
Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?:
~Najbardziej znam sie na Pvp Kits,podoba mi sie w nim,że ma dużo do zaoferowania np.Klasy ,ciekawe Areny PvP.Robił bym czeste aktualizacje Pvp Kits {nowe klasy i małe zmiany}aby meta klas sie zmieniala , to wtedy przyciagnie wiecej graczy.
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
~tak zrobiłem dużo:Zgłosiłem Cheaterów i ludzi łamiacych regulamin serweru i pomagałem ludziom na Creative w budowaniu
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
~Ponieważ jestem bardzo  Kulturalny i Sprawiedliwy,chce wam pomóc z serwerem ,aby on stał i był Jednym z Najlepszych Serwerów w Polsce , nie pożałujecie tego wyboru .
W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji:
~Jeśli bedę helperem to moja pierwsza rzecz ,która zrobię to zbuduje nową arene na Pvp kits,dokładnie to "Magiczna Dolina" , ulepszyć lobby PvP Kits , i tez bedę chciał zwalczyć Cheaterów i ludzi łamiacych regulamin/Bluzgi na chacie .

Bardzo dziekuje za przeczytanie mojego podania na posadę Helpera . Wierze że wybierzecie słusznie  Cool

Z poważaniem ChlebcioGun
Pozdro  {:

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - McSURVI [Sierpien 2018] - przez chlebcioGun2 - 02-08-2018, 05:59 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości