Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
chlebcioGun2Mam kolejne pomysly dotyczace Pvp kits
Thumbs Up 
1.rozumiem ze to Gorsza! Ale wedlug mnie wpasowal by sie w Pvp Kits jedynie bym zmienil to:
Zbroja: bez helmu , napiersnik-zelazny , spodnie-diamentowe i,buty-kolczuga , miecz kamienny z zakleciem ostrosc
I bedzie  mial tarcze {1.10}
2.masz troche racje ze jest OP ale nie az tak tylko jedynie set : od teraz cala zbroja oprucz napiersnika bedzie skorzana w kolorze niebieskim a napiersnik kolczuga  , zmniejszenie strzal : strz.Trucizny  6x ,strz. leczace x 15 i strz.krzywdy 10x a zwyklych tylko 32 {taka wedlug mnie klasa wsparcia}
a latanie nie jest do uciekania tylko szukania campy i to bedzie |JEDNO RAZOWE 5s {albo i 3s}a miecz zelazny
3.wlasnie o to mi chodzi bo ciagle jak gram to widze caly czas Magika i Druida i dlatego powinny byc czeste Balance w Pvp kits aby gracze nie grali tym samym przemyśl to  _szumielxd_
4.A co z klasa Drwal? OP  czy nie do zrobienia?
5.czy bedzie wkrotce nowa Arenka na Pvp Kits bo sa same pustyne mogla byc chociaz jedna z trawy np Magiczna Dolina
albo cos w stylu
6.Kiedy mogly by dojsc klasy? pewnie w najblizszej Nowej edycji tak zgaduje? bo juz dawno nie bylo nowych edycji na Pvp Kits
7.Mysle ze to glupie ale sam nwm <Mialem pomysl na rangi klas czyli np: łucznik : zwykla  , Magik: legendarny , Drwal : Epicki
juz wiem ze to glupi pomysl .

Z powazaniem ChlebcioGun Heart

Wiadomości w tym wątku
RE: Mam kolejne pomysly dotyczace Pvp kits - przez chlebcioGun2 - 06-07-2018, 05:38 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości