Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
melek303[Odrzucone] dzień dobry.
Witam serdecznie czytajacego administratorra. Mam pewien problem. Problem tyczy sie rasizmu, braku wolnosci slowa oraz homofonicznego spojrzenia na swiat waszych administratorow. Zostalem zbanowany za wyrazenie swojego niezapokojenia faktem iz jeden gracz na serwerze CREATIVE zaczą odzywac sie do mnie w sposob wulgarny. Ja jako sprawiedliwa osoba zacząłem mu odwzajemniac, lecz po pieciu sekundach wyrzucilo mnie z serwera i bylo napisane, ze zostalem zbanowany na godzinę. Ja zaniepokojony tą jakże beznadziejną sytuacją z przykroscią ztwierdam, że admin jest ***, bo banyje mnie zamias osoby odzywajace sie do mnie w sposob wulgarny. Z NIEcierpliwoscia czekam na odbanowanie...

NIE pozdrawiam
                                                                                                                                            Jaroslaw Cichociemny
                                                                                                                                      nick w minecraft: melek303

Wiadomości w tym wątku
[Odrzucone] dzień dobry. - przez melek303 - 05-06-2018, 07:49 PM
dzień dobry. - przez szumiel - 05-06-2018, 08:12 PM
RE: dzień dobry. - przez tygrysek208 - 05-06-2018, 09:08 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości