Więc tak... dostałem skargę na ciebie od ponad 3 graczy za cheaty... No dobra uznałem że po obserwuję ciebie i twoje ruchy nie były naturalne. Czasami nie knockałeś nie mając lagów, dziwne skoki i uderzenia , więc postanowiłem ciebie sprawdzić. Oczywiście dałem ci czas na podanie skype ale założyć i tak dalej. I zamiast 2 min skończyło się na ok. 10 min więc już wtedy miałem argument aby ciebie zbanować. Ale uznałem że spokojnie "Nie chwal dnia przed zachodem słońca itd." Podczas pokazywanie mi tekstur packów, jeden teksturpack był dla mnie podejrzany. Póżniej zacząłem ci sprawdzać .minecraft i tak były foldery z cheatami itd. posprawdzałem i wsm to były tylko foldery. No i potem natknąłem się na to TWD CHEATS. Nie zabardzo wiedziałem o co chodzi więc do gry wszedł "Wujek Google" i poczytałem że TWD CHEATS posiada cheaty pt np. KillAura, Flux, Antyknock, NoFall itd. Podobny do huzunki. Więc zbanowałem. Ale jeżeli twierdzisz że nie masz cheatów na kompie to zadzwoń do mnie jeszcze raz na skype ok. 21 i wtedy jeszcze raz sprawdzę ci .minecraft. Jeżeli to co mówisz okaże się prawdą oczywiście Unbana ode mnie otrzymasz. Masz czas do 6 maja godziny 21, inaczej prośbę o UB odrzucam
Daj mi repkę... dla ciebie to nic a dla mnie dużo