Widze że adm bardzo długo rozmyślał co tu odpowiedzieć a ja przyznam że bawi mnie również twoja odp ponieważ nie jeden gracz wyzywal jakiegos administratora i dostał ban na 1 godz , a nie na permban za jakieś napisanie szczere o adm i wgl nie było żadnych wulgaryzmów... a jeśli chodzi o twoje "adm nie sprawdza na zamówienie" to po co masz tą range? skoro niechce ci się sprawdzać dokładniej to po prostu sie rezygnuje i tyle;p
Niech ktoś inny z adm sie wypowie ale mg się założyć że bedzie to jakis obrońca szumiela;D
I nie każdy musi mieć szacunek do adm są gracze którzy mają i niemają z jakiegos powodu i tyle;p a z tym "a twoim punktem odniesienia byl fakt ze nie mogles mnie zabic." nwm o co ci chodzi z tym wgl bo cie pierwszy raz na servie widziałem
Niech ktoś inny z adm sie wypowie ale mg się założyć że bedzie to jakis obrońca szumiela;D
I nie każdy musi mieć szacunek do adm są gracze którzy mają i niemają z jakiegos powodu i tyle;p a z tym "a twoim punktem odniesienia byl fakt ze nie mogles mnie zabic." nwm o co ci chodzi z tym wgl bo cie pierwszy raz na servie widziałem