Twój nick na serwerze: _KrulPvP061_       ( ten Bład ortograficzny w nicku jest specjalnie  )
 )
Czy masz konto premium?: Obecnie Nie posiadam ale zamierzam kupić
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: W wolnym czasie lubię pobawić się przy komputerze po uczyć się czegoś nowego co mogę zrobić na komputerze
 po uczyć się czegoś nowego co mogę zrobić na komputerze
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze (nie kłam bo sprawdzimy sobie w bazie, nick który podałeś w podaniu): Na obecnym koncie około 3 miesięcy a ogólnie tak około roku od przerwy ;p
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Jestem bardzo aktywny o dłuższego średnio spędzałem po 3/4h. Lecz ostatnio spadał moja aktywność jest ciepło i chce się troszkę na dworze pobawić ;p i nie mam z kim gadać ;D
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Oczywiście
Od kiedy jesteś aktywny na naszym forum?: Na obecnym koncie kolo 2 mies
Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera? PvP classic/PvP kits
Tryb na którym spędzasz najwięcej czasu: PvP classic
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: 3/4h w tygodniu
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Pomagałem administracji na TS3 w rozwiązaniu wielu bugów Błędów itp Jak i zarówno zgłaszałem cheaterow
 Jak i zarówno zgłaszałem cheaterow 
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Powinniście mnie wybrać na to stanowisko ponieważ uważam ze jestem osoba godna zaufania Jak i zarówno jestem kreatywny i zamierzam pomoc w rozwoju serwera na lepsze
 Jak i zarówno jestem kreatywny i zamierzam pomoc w rozwoju serwera na lepsze  I mam duzo wolnego czasu ;d
  I mam duzo wolnego czasu ;d

)
 )Czy masz konto premium?: Obecnie Nie posiadam ale zamierzam kupić

Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: W wolnym czasie lubię pobawić się przy komputerze
 po uczyć się czegoś nowego co mogę zrobić na komputerze
 po uczyć się czegoś nowego co mogę zrobić na komputerzeOd kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze (nie kłam bo sprawdzimy sobie w bazie, nick który podałeś w podaniu): Na obecnym koncie około 3 miesięcy a ogólnie tak około roku od przerwy ;p
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Jestem bardzo aktywny o dłuższego średnio spędzałem po 3/4h. Lecz ostatnio spadał moja aktywność jest ciepło i chce się troszkę na dworze pobawić ;p i nie mam z kim gadać ;D
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Oczywiście

Od kiedy jesteś aktywny na naszym forum?: Na obecnym koncie kolo 2 mies

Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera? PvP classic/PvP kits
Tryb na którym spędzasz najwięcej czasu: PvP classic
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: 3/4h w tygodniu
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Pomagałem administracji na TS3 w rozwiązaniu wielu bugów Błędów itp
 Jak i zarówno zgłaszałem cheaterow
 Jak i zarówno zgłaszałem cheaterow Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Powinniście mnie wybrać na to stanowisko ponieważ uważam ze jestem osoba godna zaufania
 Jak i zarówno jestem kreatywny i zamierzam pomoc w rozwoju serwera na lepsze
 Jak i zarówno jestem kreatywny i zamierzam pomoc w rozwoju serwera na lepsze  I mam duzo wolnego czasu ;d
  I mam duzo wolnego czasu ;d

Rekrutacja HELPER - McSURVI [Kwiecien 2018]
Rekrutacja HELPER - McSURVI [Kwiecien 2018]