Twój nick na serwerze: Morovinz2
Czy masz konto premium?: Nie posiadam
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: programowanie (Scratch) , piłka nożna , łucznictwo, anime , muzyka (Dubstep, Drum and bass , Trap) , i oczywiście gry
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze (nie kłam bo sprawdzimy sobie w bazie, nick który podałeś w podaniu): Na tym koncie około roku , wraz z kontem Morovinz ponad rok
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Na serwerowym tsie nie spędzam czasu, ponieważ nie czuję narazie potrzeby, lecz jeśli jest to wymagane to mogę spędzać tam czasu tyle ile na serwerze
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Na tsie nie posiadam
Od kiedy jesteś aktywny na naszym forum?: Od Kwietnia 2017 roku
Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera? Tylko SkyBlock , lecz jeśli zajdzie potrzeba to mogę nadzorować też i WaterBlock
Tryb na którym spędzasz najwięcej czasu: SkyBlock
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: w dni szkolne 1-2 h , w weekendy 10 h, czasami nawet więcej
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?: Pomogłem odzyskać graczowi konto VIP , regularnie zgłaszam graczy na forum
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Bardzo chciałbym jako helper pilnować porządku na serwerze .Jestem osobą odpowiedzialną , poważną , sczerą , pomocną , jestem otwarty dla wszystkich.
Pozdrawiam, Morovinz