Witam i życzę wszystkim powodzenia
Twój nick na serwerze: RafalHit
Czy masz konto premium?: Nie mam, lecz zamierzam kupić
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Sport, Gry komputerowe i programowanie
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Na waszym serwerze jestem aktywny od ok. 4 lat
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Czasmi wchodzę, nie pamiętam dokładnej daty, spędzam ok.2-3 h w zależności od potrzeb
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Z parą osób mam kontakt
Od kiedy jesteś aktywny na naszym forum?: Na forum jestem aktywny, od 03-26-2016
Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?: Anihilacja oraz PvP Kits
Tryb na którym spędzasz najwięcej czasu: Anhilacje
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: od 4 -6h
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Zgłaszam osoby łamiące regulamin
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
~Jestem osobą odpowiedzialną i konsekwentną
~Szanuje graczy jak i administrację
~Jestem osobą miłą i bezkonfliktową
~Staram się zgłaszać osoby łamiące regulamin
~Potrafię rozróżnić cheatera od zwykłego gracza
Pozdrawiam RafalHit
Twój nick na serwerze: RafalHit
Czy masz konto premium?: Nie mam, lecz zamierzam kupić
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: Sport, Gry komputerowe i programowanie
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Na waszym serwerze jestem aktywny od ok. 4 lat
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?: Czasmi wchodzę, nie pamiętam dokładnej daty, spędzam ok.2-3 h w zależności od potrzeb
Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?: Z parą osób mam kontakt
Od kiedy jesteś aktywny na naszym forum?: Na forum jestem aktywny, od 03-26-2016
Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?: Anihilacja oraz PvP Kits
Tryb na którym spędzasz najwięcej czasu: Anhilacje
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: od 4 -6h
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Zgłaszam osoby łamiące regulamin
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
~Jestem osobą odpowiedzialną i konsekwentną
~Szanuje graczy jak i administrację
~Jestem osobą miłą i bezkonfliktową
~Staram się zgłaszać osoby łamiące regulamin
~Potrafię rozróżnić cheatera od zwykłego gracza
Pozdrawiam RafalHit
![Wink Wink](http://mcsurvi.pl/forum/images/smilies/wink.png)