21-03-2018, 08:51 PM
Nie pisałam nic w wątku, ponieważ nie miałam ostatnio wystarczającego czasu, sprawy prywatne mówiąc ogólnie. Jak widzę, do tej pory nie zmieniłeś swojego stanowiska, dotyczącego rozmowy, która jest ważnym czynnikiem do dania mi unbana. Skoro dalej upierasz się przy jednym, tym bardziej muszę wzmocnić swoje stanowisko, a żeby dotarło i nie skończyło się na kolejnych wiadomościach o tej samej treści, wyszczególniam je:
NIE MAM ZAMIARU ODBYWAĆ ROZMOWY Z OSOBAMI TRZECI TJ. OSOBAMI NIEZWIĄZANYMI ZE SPRAWĄ (nawet administracją).
Ban jak zapewne wiesz, jest sprawą pomiędzy graczem a OSOBĄ BANUJĄCĄ. Uważam iż sprawa nie wymaga wsparcia innych osób. To ja chcę odzyskać konto, ty jesteś tu po to, aby pomagać graczom, a nie utrudniać im działania.
I jeszcze jedno. Według regulaminu mam czas tygodnia na unbana, a więc termin "do czwartku" uważam za nieważny. Rozmowa odbędzie pomiędzy tobą, mną i moim bratem. Najbardziej na termin rozmowy odpowiada mi sobota.
NIE MAM ZAMIARU ODBYWAĆ ROZMOWY Z OSOBAMI TRZECI TJ. OSOBAMI NIEZWIĄZANYMI ZE SPRAWĄ (nawet administracją).
Ban jak zapewne wiesz, jest sprawą pomiędzy graczem a OSOBĄ BANUJĄCĄ. Uważam iż sprawa nie wymaga wsparcia innych osób. To ja chcę odzyskać konto, ty jesteś tu po to, aby pomagać graczom, a nie utrudniać im działania.
I jeszcze jedno. Według regulaminu mam czas tygodnia na unbana, a więc termin "do czwartku" uważam za nieważny. Rozmowa odbędzie pomiędzy tobą, mną i moim bratem. Najbardziej na termin rozmowy odpowiada mi sobota.
//nieregulaminowa sygnatura została usunięta.
"I've got nothing to hide. I am , who I am." ~Adam Lambert
"I've got nothing to hide. I am , who I am." ~Adam Lambert