Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
giorgius77Zostałem zbanowany
Dla każdego kto długo gra w minecraft na serwerach wie co to znaczy AFK komunikat jest jasny.
Gdybym biegał po SPAWNie to pewnie bym to przeczytal. Nauczyłem sie warpow + is home
i grałem. Nadal nie wiem co daje stanie przy farmach, zbiory i tak trzeba zebrać.
Jak pisałem graliśmy z dzieciakami na prywatnym serwerze i pewne kwesite są mi obce.
Farmę kaktusów widziałem u sąsiada i Minefoxera i tez sobie taką zrobiłem, nie wiedziałem
że za to można dostać bana. Zarobek z tego niewielki, 8 razy więcej zarabiam wydobywając
jedwabnym dotykiem kamien i rudy, szczegolnie RED STONE, rozwalam potem rude RED STONE
kilofem z szczesiem III, potem koszę trzcine z 3 poziomów i zarabiam kupę kasy.
Farma kaktusów daje z 5 staków czyli 1250 na dobę tyle co nic. Za sama trzcine zbieralem 2500-3000.

AFK już rozumiem, tylko nadal nie wiem co daje stanie przy kaktusach, nie rozumiem
dlaczego nie można stać nic nie robiąc przez chwilę. Rozumiem, że jeżeli muszę odejść od kompa
to muszę wyjść z gry, tylko nie wiem jaki jest powód tego. Można zostać zabitym przez potwory,
ale nie wiem co jeszcze, proszę o wyjaśnienie. Nie znam algorytmów tej gry i zależności, które dla
wielu są oczywiste.

Sprawa jest dla mnie mocno bez sensu, kupiłem drugiego VIPa, nie mogę z niego kosztystać
bo dostałem bana za nie znajomość zawiłości Minecrafta. Nie jestem Pro playerem, pilnowałem dzieciaki,
troche sie wciagnałem, zaluje ze kupiłem drugiego VIPa, pięniądze w błoto.

Wiadomości w tym wątku
Zostałem zbanowany - przez giorgius77 - 17-03-2018, 08:35 AM
RE: Zostałem zbanowany - przez tygrysek208 - 17-03-2018, 09:14 AM
RE: Zostałem zbanowany - przez _szumielxd_ - 17-03-2018, 11:54 AM
RE: Zostałem zbanowany - przez giorgius77 - 17-03-2018, 10:43 PM
Zostałem zbanowany - przez _szumielxd_ - 17-03-2018, 11:39 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości