21-02-2018, 03:46 PM
No, Mówiłem ci żebyś napisał prośbę o unbana a ty tak nie ładnie nakłamałeś. Pokrótce sytuacja miała sie tak : Dostałem zgłoszenie na ts że Cheatujesz na waterblocku, Poobserwowałem cie i postanowiłem sprawdzić ty tłumaczyłeś się że masz słaby internet, i że nie pobierzesz ani skype ani ts3. Wiec zbanowałem cie z takim powodem, I poprosiłem żebyś napisał "Prośbę o ub na forum".
[20:22:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] VIP Mistrzu_WB_I_WD ? ale mi wolno chodz net nie ma szans moge ci podac poczte
[20:23:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] VIP Mistrzu_WB_I_WD ? ale mi net słabo chodzi
[20:23:40] [Client thread/INFO]: [CHAT] VIP Mistrzu_WB_I_WD ? al emi net nie chodzi no nie rozumiesz i zara mi neta rozłaczy
Jeżeli uważasz że cheatów nie masz, zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości to ustalimy termin w którym cie sprawdzę.
Nie modyfikuj .minecraft bo odrzucę prośbę o ub
[20:22:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] VIP Mistrzu_WB_I_WD ? ale mi wolno chodz net nie ma szans moge ci podac poczte
[20:23:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] VIP Mistrzu_WB_I_WD ? ale mi net słabo chodzi
[20:23:40] [Client thread/INFO]: [CHAT] VIP Mistrzu_WB_I_WD ? al emi net nie chodzi no nie rozumiesz i zara mi neta rozłaczy
Jeżeli uważasz że cheatów nie masz, zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości to ustalimy termin w którym cie sprawdzę.
Nie modyfikuj .minecraft bo odrzucę prośbę o ub
![[Obrazek: 144ffca5f9183.png]](https://zapodaj.net/images/144ffca5f9183.png)