Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
r0thing[PVP CLASSIC] Prośba..
Podważenie argumentu nr.1: Skąd wiesz ze w danej chwili byłem aktywny ? Poza tym jeśli widzisz że nie odpisuje to zawsze możesz wejść na specjalny kanał na TS3 i zgłosić cheatera i to że nie reaguje albo napisać wspomnianą skargę na cheatera na forum.

Podważenie argumentu nr.2: Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że nie wiem czy /v jest zbugowane czy nie. Poza tym niektórzy mają pretensje jak podczas walki relogam /v ale robię to jak mnie proszą inni gracze informują o tym że /v mi się zbugował.

Podważenie argumentu nr.3: Niestety nie mogłem wziąć na sprawdzanie gracza ponieważ miałem spotkanie rodzinne ale za słowa mogłem banować w tamtym momencie. Poza tym nie wiem dlaczego masz pretensje ze banuje za słowa, chyba że nie czytałeś regulaminu serwera link: http://mcsurvi.pl/forum/Temat-Regulamin-...wer%C3%B3w

Jeśli nie zgadzasz się z moją odpowiedzią to proszę o dostarczenie dowodu jak takowych nie posiadasz to pisanie tego typu "Próśb" jest bezpodstawne.

Ps. Jeśli masz trochę odwagi zapraszam na rozmowę na TS3 w tej rozmowie wytłumaczę ci wszystkie z moich odpowiedzi i odpowiem na wszystkie pretensje skierowane w moim kierunku.

Wiadomości w tym wątku
[PVP CLASSIC] Prośba.. - przez r0thing - 10-02-2018, 08:09 AM
RE: [PVP CLASSIC] Prośba.. - przez __SZAMAN__ - 10-02-2018, 10:59 AM
RE: [PVP CLASSIC] Prośba.. - przez r0thing - 10-02-2018, 11:29 AM
RE: [PVP CLASSIC] Prośba.. - przez __SZAMAN__ - 10-02-2018, 11:59 AM
[PVP CLASSIC] Prośba.. - przez tygrysek208 - 03-05-2018, 05:33 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości