Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JanuszBANANYT[Skarga] Draon_Ayra
(26-01-2018, 07:33 PM)JanuszBANANYT napisał(a): Dragon_Arya zbanowała mnie za obrazę i wulgaryzmy (ss bana poniżej), owszem przyznaję się do tego, że użyłem wulgaryzmu, aczkolwiek to co wyprawia KochamDRagi uznaję za bardziej karygodne, wyzywa serwer, używa większej ilości wulgaryzmów, a co? Bana nie dostanie! HIT!

Miło, że się przyznałeś do używania wulgarnego słownictwa, jednak to, że ktoś robi to samo, czy łamie regulamin w jakikolwiek inny sposób nie upoważnia Ciebie, ani innych Graczy do robienia tego samego.
KochamDRagi bana otrzymał, wystarczyło przyjść na TS3 albo napisać wątek i go zgłosić.

(26-01-2018, 07:33 PM)JanuszBANANYT napisał(a): Widoczna faworyzacja! Wszystko w dowodach.

Nie nazwałabym tego faworyzacją. Skoro Dragon uważa, że była w stanie AFK i widzę po logach, iż jest to prawdą to stety, a może niestety jest to prawdą. Będąc w takim stanie nie musiała spoglądać na chat, przez co Gracz podczas jej nieobecności mógł używać takowego słownictwa. Zaś w takim przypadku wystarczyło zrobić to co wyżej napisałam.

(26-01-2018, 07:57 PM)JanuszBANANYT napisał(a): A ja dostane unbana???? i jakies wynagrodzenie ?? za nie odpowiedniego bana ?

UnBana? Wynagrodzenie? Za co? Za to, że po upomnieniu nadal nie potrafiłeś poprawić stosowanego języka? Przystosować się do poleceń administracji, która bez wahania mogła Cię zbanować bez upomnienia? Śmiech, śmiech i jeszcze raz śmiech...

(26-01-2018, 08:14 PM)JanuszBANANYT napisał(a): A teraz nagle gdy ban się kończy daje mi na 7 dni gdzie jest sprawiedliwość ???

Bana na siedem dni dostałeś za obrażanie rodziców innego gracza. Tak jak każda inna osoba, która łamie regulamin w ten sam sposób i ktoś z nas (administracji) zobaczy to lub dostanie zgłoszenie o tym.
Jest to przynajmniej moim zdaniem sprawiedliwe, choć to pojęcie względne i nie każdy musi się z tym zgadzać.

Całą tą dyskusje zamykam. Skarga jest bezsensowna, a obaj Gracze ukarani zgodnie z regulaminem.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!

Wiadomości w tym wątku
[Skarga] Draon_Ayra - przez JanuszBANANYT - 26-01-2018, 07:33 PM
RE: [Skarga] Draon_Ayra - przez Dragon_Arya - 26-01-2018, 07:44 PM
RE: [Skarga] Draon_Ayra - przez JanuszBANANYT - 26-01-2018, 07:57 PM
RE: [Skarga] Draon_Ayra - przez Dragon_Arya - 26-01-2018, 08:05 PM
RE: [Skarga] Draon_Ayra - przez diaxowy12 - 26-01-2018, 08:05 PM
RE: [Skarga] Draon_Ayra - przez JanuszBANANYT - 26-01-2018, 08:14 PM