Krotko i na temat nie bede nawet juz uzywal wzoru bo watpie zeby do takiej jakiej dopuscil sie sytuacji nasz kochany administrator mixpepe3
-Wiesz, zgodnie z regulaminiem działu Skargi/Obramowania cytuję "Treść skargi powinna być klarowna, czytelna i napisana z sensem" w twojej 'skardze' tego niestety zabrakło, gdyż nie przyłożyłeś się do tego i napisałeś 'na odwal' jak zresztą widać. Dalej punkt 8. Wzór treści skargi (Wymagany!) Brak wzoru..
Nasza ukochana kaszuszka
-Emm.. bez komentarza.
a dokładnie groził graczowi żeby oddal miecz albo da mu bana
-Mhm, nie wiesz jak było, robisz screena i wstawiasz jak gdyby nigdy nic, dopisujesz jakieś bzdury i myślisz, że wszytko jest w porządku. Otóż nie jest. Mogło dochodzić w tym czasie do wymiany która była dokonana przez osoby trzecie bądź samego administratora. A jak wiadomo za oszustwa może być nałożona kara.
nie zgadzam się na takie traktowanie graczy
-Nie zgadzasz się na sprawiedliwie traktowanie?
a z tego co pamiętam gracze na serwerze są najważniejsi
-Gracze najważniejsi? Pokaż mi, gdzie jest to napisane..
administrator który myśli że może nadużywać swoich praw
-Tu się nie zgodzę. Wyjaśniam wyżej.
Zadam nałożenie kary na tego administratora
-Nie ty o tym decydujesz, tylko globalny moderator serwera.
pozniej daje SSY
Ten twój dowód jest ucięty.. 9. Zakazuje się przerabiania i zamazywania zrzutów ekranu.
Tyle ode mnie :v
Oczekuj na wypowiedź G. Moda
-Wiesz, zgodnie z regulaminiem działu Skargi/Obramowania cytuję "Treść skargi powinna być klarowna, czytelna i napisana z sensem" w twojej 'skardze' tego niestety zabrakło, gdyż nie przyłożyłeś się do tego i napisałeś 'na odwal' jak zresztą widać. Dalej punkt 8. Wzór treści skargi (Wymagany!) Brak wzoru..
Nasza ukochana kaszuszka
-Emm.. bez komentarza.
a dokładnie groził graczowi żeby oddal miecz albo da mu bana
-Mhm, nie wiesz jak było, robisz screena i wstawiasz jak gdyby nigdy nic, dopisujesz jakieś bzdury i myślisz, że wszytko jest w porządku. Otóż nie jest. Mogło dochodzić w tym czasie do wymiany która była dokonana przez osoby trzecie bądź samego administratora. A jak wiadomo za oszustwa może być nałożona kara.
nie zgadzam się na takie traktowanie graczy
-Nie zgadzasz się na sprawiedliwie traktowanie?
a z tego co pamiętam gracze na serwerze są najważniejsi
-Gracze najważniejsi? Pokaż mi, gdzie jest to napisane..
administrator który myśli że może nadużywać swoich praw
-Tu się nie zgodzę. Wyjaśniam wyżej.
Zadam nałożenie kary na tego administratora
-Nie ty o tym decydujesz, tylko globalny moderator serwera.
pozniej daje SSY
Ten twój dowód jest ucięty.. 9. Zakazuje się przerabiania i zamazywania zrzutów ekranu.
Tyle ode mnie :v
Oczekuj na wypowiedź G. Moda
Never lose hope...