Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nalagx35Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017
Twój nick na serwerze: B0rN_T0_DiE
Zainteresowania: Muzyka, Gry, Otaku i te sprawy :v No i płeć piękna ofc ehehehe
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:  Na wcześniejszym koncie sporo grałem na starym sprzęcie z 2 lata temu, na tym zacząłem 2 tygodnie temu (bardziej nick mi się podobał :v)
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Jail
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Jail
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Przez wakacje mogłem dosłownie cały dzień siedzieć, za tydzień już szkoła i praca, ale myślę, że 3-6h albo nawet więcej (tym bardziej w weekendy) powinienem znaleźć
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Jedynie poinformowałem o błędzie na tabliczkach :/
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Jestem miły, pomocny, ogarnięty (nie tylko w orto. - rażą mnie wszystkie błędy ortograficzne :/), znam regulamin, McSurvi to mój ulubiony serwer w MC i chciałbym być na nim kimś więcej niż zwykłym graczem, lub w sumie VIPem, którego zawsze kupuję gdy gram, postaram się zawsze znaleźć tak dużo wolnego czasu ile tylko mogę  Heart

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - przez B0rN_T0_DiE - 30-08-2017, 02:58 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości