06-08-2017, 01:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2017, 01:36 PM przez Tygryska18.)
Twój nick na serwerze: _Tygryska18_
Zainteresowania: Muzyka,Minecraft
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: 2 lata
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?: Anihilacja,Creative,SkyBlock.Pvp z Kitami
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:Anihilacja
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:5-7 godzin
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Zgłaszałam ludzi którzy nie przestrzegali regulaminu
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Mam dużo czasu który przeznaczam na granie na Anihilacji i zawsze chętnie pomagam w jakichkolwiek trudnościach umiem sprawdzać graczy, i bardzo lubię też pomagać właśnie graczom po przez banowanie cheterów żeby gra była dla nich o wiele lepsza.Szanuje też administrację serwera i stosuje się do regulaminu.
Dziękuje za przeczytanie mojego podania Pozdrawiam Administrację Mcsurvi
Zainteresowania: Muzyka,Minecraft
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: 2 lata
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?: Anihilacja,Creative,SkyBlock.Pvp z Kitami
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:Anihilacja
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:5-7 godzin
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Zgłaszałam ludzi którzy nie przestrzegali regulaminu
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Mam dużo czasu który przeznaczam na granie na Anihilacji i zawsze chętnie pomagam w jakichkolwiek trudnościach umiem sprawdzać graczy, i bardzo lubię też pomagać właśnie graczom po przez banowanie cheterów żeby gra była dla nich o wiele lepsza.Szanuje też administrację serwera i stosuje się do regulaminu.
Dziękuje za przeczytanie mojego podania Pozdrawiam Administrację Mcsurvi