31-07-2017, 07:55 PM
(31-07-2017, 05:56 PM)tygrysek208 napisał(a): Dostałam zgłoszenie, że latasz. Gdy tepnęłam się do Ciebie budowałeś dom, podlatując na fly, co najlepsze bez vipa.
Trochę dziwi mnie też fakt, że Twój brat potrafił kontynuować budowę Twojego domku.
Przecież, jak mówił Pawelek nie uzywalem wczesniej wspomagaczy. Wg mnie moje konto powinno być zablokowane w mojej obecności, a nie mojego Brata. Podałem wytłumaczenie dlaczego ja niemógłbym używać tych cheatów . Znasz mnie od poprzedniej edycji. Daj mi żyć na tym serwerze - Nie obrażam, Nie Wyzywam i pomagam innym graczom. Nie wiem co się działo pod moją nieobecność, ale niechcę ponosić za to pełnej odpowiedzialności gdyż ja nie zrobiłem tego o co mnie osądzacie. Wiem jak to wygląda z waszej strony. Zauważcie, że gram całe noce i całe dnie, udzielam się na chacie rozśmieszając innych. Chcę abyście chociaż przywrócili mi konto i mnie obserwowali . Rozważcie to, ten serwer jest naprawdę fajny i niechcę stracić konta na zawsze przez mojego brata. Podałem wam dużo usprawiedliwień. Dajcie szanse