18-07-2017, 08:57 AM
Co jak co, ale po roku spędzonym w Administracji i widząc takie rzeczy prawie codziennie to mi na cheaty nie wygląda. Nie wiem czemu, ale może się mylę. Rakiego poznałam jeszcze za czasów Administracji. Nigdy nie widziałam by takie cheaty posiadał. Owszem były skargi, że taki gracz coś ma, ale był sprawdzany z tego co pamiętam i jakoś bana nie otrzymał.
Moim zdaniem gracz powinien otrzymać UB, ponieważ Raki sam zgłasza osoby łamiące regulamin w ten sposób za który on dostał Bana.
Owszem jest to może trzeci-czwarty ban, ale za każdym razem otrzymywał UnBana. Ja sama wchodząc na PvP Classic o różnych porach dnia widuję go co znaczy, że jest jednym z aktywniejszych graczy McSurvi. Co Administracja z nim zrobi nie moja decyzja.
Moim zdaniem gracz powinien otrzymać UB, ponieważ Raki sam zgłasza osoby łamiące regulamin w ten sposób za który on dostał Bana.
(18-07-2017, 08:33 AM)xMat 00 napisał(a): PS Jakby był uczciwy by nie miał czitówUczciwy był/jest każdy, ale gorzej się wytłumaczyć już z tego, że mógł ktoś wejść na takowe konto z własnymi cheatami. Ciężko się wytłumaczyć prawda?
Owszem jest to może trzeci-czwarty ban, ale za każdym razem otrzymywał UnBana. Ja sama wchodząc na PvP Classic o różnych porach dnia widuję go co znaczy, że jest jednym z aktywniejszych graczy McSurvi. Co Administracja z nim zrobi nie moja decyzja.
[img=0x114]http://25.media.tumblr.com/b6efd84530496b01309b161be4929b51/tumblr_mofllugd6u1snsba1o1_500.gif[/img]