Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FuBuKiDegrad
Od razu mówię ten post jest przeznaczony dla administracji,inne osoby niech sie nie wypowiadają w tym wątku bo to je nie obchodzi

Dnia dzisiejszego czyli 18-06-2017 zastała dziwna sytuacja,a mianowicie degrad Nystki na jr.mod :3
Wraz z Nysią po długim czasie rozmów postanowilem napisać ten wątek.

Pozwolę dać ten ss :http://prntscr.com/flc4cw

Mam kilka zastrzeżeń do tej sytuacji. ( Teraz pytanie czm ja? Ponieważ jestem jej to winien :3 )

Moim i jak zdaniem Weroniki sytacja jest śmieszna jak moje bany. Sprawa degradu jest sprawą poważną, i skoro Nystka nie wstawiła się na rozmowę to miała do tego pełne prawo,dziś jest niedziela,dzień wolny od pracy,a wiadomo administrator to też praca. Degrad napewno w ten sposób nie powinien zostać nadany.

No i teraz pewnie Nali czerwona lampa się zapaliła że Nystka mało wbija,nie wypełnia swoich obowiązków i wgl HUR DUR.

Nie oszukując Mcsurvi straciło bardzo wiele ostatnim czasem. Gracze odchodzą,gracze piszą multum wątków na temat nie dociągnięć,przykładowo gracz Raki codzienie widzię jak refeszuje swoje wątki i nadal bez skutków. Więc nie warto karać za to Nystki.

No i teraz lampa pękła. -no ale przecież helperzy robią co do nich należy.

No tak,teraz zobaczymy co będzie za 3-5 tygodni taka sama sytuacja.

No i teraz rzecz najważniejsza czyli sama Nalagx (hejty lecom)

Nalu nie oszukując tobie samej jest ciężko na tym stanowisku. Za mojej gry na WaterBlocku zmieniło się wszystko bo pisałem namolnie,a teraz nic to samo co było. No nie powiem topka pvp jest zrestartowana. Obiecałaś mi że wprowadzicie mob arene,eventy raz na ruski rok ( no cusz)
Nic. 

No raczej ciebie za to winić w 100% nie można ale co to jest początek końca ;* 
Jeżeli przeczytałeś mój post/wątek i on ci się spodobał zostaw po sobie diament. Heart

Wiadomości w tym wątku
Degrad - przez FuBuKi - 18-06-2017, 10:02 PM
RE: Degrad - przez Nysia ツ - 18-06-2017, 10:05 PM
RE: Degrad - przez Nalagx35 - 18-06-2017, 11:03 PM
RE: Degrad - przez Piotrovsky - 19-06-2017, 06:25 AM
RE: Degrad - przez Admin - 19-06-2017, 06:29 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości