18-06-2017, 01:33 PM
Jest to bardzo ubliżony tryb do survivalu. Tak jak to powiedział @up to najlepiej mieć już przygotowane pluginy. I to co @Skillpvp321 powiedział trybów już jest dużo,
zamiast pomysłów na nowe nie wiem czy lepszym sposobem nie byłoby wymyślanie (sensownych) pomysłów, aby te tryby, które już są udoskonalić je. Poza tym
te bany, o których wspomniałeś w swojej propozycji, to powinny dotyczyć większych serwerów, ale nie takiego, jakim jest McSurvi. McSurvi ma wiele trybów i też nie
jestem pewny czy to też miałoby sens. Podam na przykładzie taką akcję:
Antek gra z Karolem na tym HC.
Antek zostaje zabity.
ANTEK: Ej Karol chodź grać na inny tryb,a później wrócimy
KAROL: Ok
I tak w kółko. Takie bany nie będą za bardzo zachęcać do grania na tym trybie, lecz bardziej zniechęcać.
zamiast pomysłów na nowe nie wiem czy lepszym sposobem nie byłoby wymyślanie (sensownych) pomysłów, aby te tryby, które już są udoskonalić je. Poza tym
te bany, o których wspomniałeś w swojej propozycji, to powinny dotyczyć większych serwerów, ale nie takiego, jakim jest McSurvi. McSurvi ma wiele trybów i też nie
jestem pewny czy to też miałoby sens. Podam na przykładzie taką akcję:
Antek gra z Karolem na tym HC.
Antek zostaje zabity.
ANTEK: Ej Karol chodź grać na inny tryb,a później wrócimy
KAROL: Ok
I tak w kółko. Takie bany nie będą za bardzo zachęcać do grania na tym trybie, lecz bardziej zniechęcać.