Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NielekPLMinecraftBartez to jest MinecraftBart EZ XDDD
(13-06-2017, 03:06 PM)Lordgangnster18s napisał(a): W wieku 12 lat klepiesz się słabiej niż w późniejszym okresie życia, więc zgodnie z moją teorią dotyczącą wieku grania Bartezik jest ezem, na co są dowodziki hihi
Faktycznie problem straszny, bo wiek na pewno ma wpływ na kogoś skilla, klepe i umiejętności. Gratulację!
Dowodziki polecam łapać na graczy łamiących regulamin, a nie na kogoś kto rzekomo "nie potrafi się klepać" :p 
Teraz ja się pobawię w Twoje teorie.
'Zgodnie z moją teorią jesteś graczem uczepliwym, prowokującym i ezem. HIHI.' 
Przestań się zachowywać jak pajac, i nabierz trochę szacunku dla osób z administracji, bo oni na pewno włożyli wkład w serwer większy niż Ty chociaż w połowie. Rozumiem zazdrość, ale chyba nie musisz pokazywać swoich racji w tak głupi sposób jak "nie widzę cię na trybie" "olewasz mnie" co jest kłamstwem. Nie jesteś sam, są gracze którzy potrzebują pomocy NAPRAWDĘ.

(13-06-2017, 04:11 PM)Lordgangnster18s napisał(a): Och pan helper widocznie nie potrafi powstrzymać emocji, jeśli za zwykły tekst daje repki minusowe
Miał prawo, nie spodobało mu się Twoje nastawienie, Twoje chamstwo, to Cię w prostu sposób ocenił, Cię i Twoje bezsensowne posty które mają na celu wyprowadzić go z równowagi. A to że dał Ci repke, nie jest to wybuch emocji by je powstrzymywać.

Wiadomości w tym wątku
RE: MinecraftBartez to jest MinecraftBart EZ XDDD - przez Nalagx35 - 13-06-2017, 06:51 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości