13-06-2017, 01:55 PM
W pierwszej kwestii się nie zgodzę,owszem jest to tryb ogólny jednak popatrz że przez ostatni czas czyli tak około maj-czerwiec jest poprawianie ocen i każdy miał prawo do trochu luzu.Myślę że aktywność od początku wakacji się zmieni na lepsze.
Ze skrzynkami przyznam ci rację jest to trochę bzdura że tak łatwo set można zdobyć i koksy.
Bany na ip raczej na 200% odpada są osiedla gdzie jest jedno ip i takowi gracze dostali by niesłuszne bany,bo kto inny z danego ip by sobie zasłużył,
zresztą takowe ip niektórzy mają zmienne więc i to by nic nie dało.
Co do wersji z blazing packiem się nie wypowiem,bo akurat nie mam pojęcia.
Komenda /helpop mogłaby się przydać,jednak i tu pojawia się problem zbędnego spamu.Jest to do zrobienia i nie powiem że by się to nie przydało,jednak to już myślę admin musiałby się wypowiedzieć.
Ze skrzynkami przyznam ci rację jest to trochę bzdura że tak łatwo set można zdobyć i koksy.
Bany na ip raczej na 200% odpada są osiedla gdzie jest jedno ip i takowi gracze dostali by niesłuszne bany,bo kto inny z danego ip by sobie zasłużył,
zresztą takowe ip niektórzy mają zmienne więc i to by nic nie dało.
Co do wersji z blazing packiem się nie wypowiem,bo akurat nie mam pojęcia.
Komenda /helpop mogłaby się przydać,jednak i tu pojawia się problem zbędnego spamu.Jest to do zrobienia i nie powiem że by się to nie przydało,jednak to już myślę admin musiałby się wypowiedzieć.