05-06-2017, 07:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-06-2017, 07:50 PM przez matrix9039.)
(05-06-2017, 07:25 PM)Skillpvp123 napisał(a): @Up ty wiesz wgl co ty piszesz??
Administracja NIGDY nie zbanowała kogoś po samych świadkach
Z reszta, matrix przyznał się do wspomagaczy.
@Dragon_Arya
Wiem że to twoje multi matrix ;d
Skoro dostałeś bana, nikt niemógł o tym wiedzieć.
Ale nieee bo 4 min po twoim banie oczywiście przypadkiem weszła na forum, założyla konto i się tu udzieliła.
Tak dla jasności Dragon_Aray jest vipem na mcsurvi to jakby to było moje multi konto to gdzieś bym miał konto matrix9039 i grał na Dragonie czyż nie?
(05-06-2017, 07:31 PM)matrix9039 napisał(a):(05-06-2017, 07:25 PM)Skillpvp123 napisał(a): @Up ty wiesz wgl co ty piszesz??
Administracja NIGDY nie zbanowała kogoś po samych świadkach
Z reszta, matrix przyznał się do wspomagaczy.
@Dragon_Arya
Wiem że to twoje multi matrix ;d
Skoro dostałeś bana, nikt niemógł o tym wiedzieć.
Ale nieee bo 4 min po twoim banie oczywiście przypadkiem weszła na forum, założyla konto i się tu udzieliła.
Tak dla jasności Dragon_Aray jest vipem na mcsurvi to jakby to było moje multi konto to gdzieś bym miał konto matrix9039 i grał na Dragonie czyż nie?
A po drugie znamy się z Dragon i napisałem do niej, że dali mi bana

Mam nadzieję, że administracja da mi szansę. Miłego wieczoru każdemu życzę
(05-06-2017, 06:15 PM)Quarantino napisał(a): @Dragon_Arya to powiedz mi teraz czy zapamiętałbyś nicki graczy który dostali bana na np: 30 dni i potem znowu mieli otrzymać bana na zawsze?
Nie sądzę,za cheaty zawsze był perm i zawsze będzie.Bez sensu żeby taki cheater wbijał co jakiś czas i ponownie uprzykrzał innym gre.
Po to jest forum żeby prosić o UB.
@matrix9039 a pisać że zrobiłeś dużo dla graczy to każdy może.
Oczywiście nie mówię że tak nie było ale każdy ale to każdy mógł tak napisać.
Jednak oczywiście ban od nystki więc niech kobitka się wypowie.
Ok czyli mam rozumieć, że nie mam na co liczyć już na tym serwerze? Skoro liczy się tylko to co się złego zrobiło to WIELKIE DZIĘKUJĘ