05-06-2017, 06:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-06-2017, 06:34 PM przez Dragon_Arya.)
(05-06-2017, 06:05 PM)Dragon_Arya napisał(a):(05-06-2017, 05:34 PM)momolek napisał(a): Proszę wstawić ss bana. @Dragon_Arya ,,moim zdaniem tzw "ban na zawsze" nie jest odpowiednią karą.''. To na ile chciałbyś dawać bana za cheaty?
Momolek moim zdaniem kara za takie przewinienie powinien być dość długi ban, lecz dożywotni jest już lekka przesadą.
Szczególnie gdy zdarzyło się to po raz pierwszy, a jak mi wiadomo matrix nie poużywał zbyt długo swojego nowego nabytku ponieważ od razu został zbanowany.
Nie raz widziałam cheaterów na serwerze, którzy pomimo skarg nie zostali zbanowani za brak dowodów i wciąż w najlepsze okradają innych graczy w nieuczciwej walce.
Proszę o przemyślenie moich argumentów i uczciwą ocenę.
Tu również chodzi o konkretną osobę, która ma swoje powody aby zostać przywróconym do łask na serwerze. Nie jestem całkowicie przeciwna dożywotniej karze dla cheaterów jednak matrix ma argumenty do ubiegania się o skrócenie bana.
(05-06-2017, 06:15 PM)Quarantino napisał(a): @Dragon_Arya to powiedz mi teraz czy zapamiętałbyś nicki graczy który dostali bana na np: 30 dni i potem znowu mieli otrzymać bana na zawsze?
Nie sądzę,za cheaty zawsze był perm i zawsze będzie.Bez sensu żeby taki cheater wbijał co jakiś czas i ponownie uprzykrzał innym gre.
Po to jest forum żeby prosić o UB.
@matrix9039 a pisać że zrobiłeś dużo dla graczy to każdy może.
Oczywiście nie mówię że tak nie było ale każdy ale to każdy mógł tak napisa.
Jednak oczywiście ban od nystki więc niech kobitka się wypowie.
Masz rację pewnie nie, ale po tak długim banie niektórzy zmieniają podejście, lecz niestety niewielka ich liczba ponownie decyduje się na uczciwą grę
Chętnie zobaczę opinię Nystki w tej sprawie i dowiem się jak to wyglądało z jej perspektywy
Everyone will burns