No wiesz,na ten tryb jest rozwinięty,osób w administracji jest dużo osob,ale brakuje ty jr.moda,gracza który posiada /fly do eventów,eventy nie muszą zawsze być na vipa. Jeżeli da rade to może i nagradzać pieniężnie,itemami które posiada. Hepler nie będzie tutaj dobrym rozwiązanie,no chyba że otrzyma permisje do niektórych rzeczy.
No i rzecz najważniejsza czy helper Quarantino się zgodzi pełnić tutaj ochronę.
Bo raczej nikt bardziej odniej sie nie nadaje,no w sumie ja bym mógł ale raczej to niemożliwe.
Nysiu,na tym trybie średnio 30 graczy,no w weekendy 40. Czterdziestu graczy nieraz stanowi 10% całego serwera. Skoro jesteś opiekunem to z czystej logiki pasowałby by żebyś miała każdą permisje z tym trybem związano,a nie ty musisz czekać teraz na Nale...To jest poprostu śmieszne...
RedAsPro z początku grał codzienie,wiem bo codzienie miałem bana za słowa,zmieniono spawn to wgl nie grał..śmieszne.Rozumiem że można nie grać cały czas bo wiadomo mózg musi odpocząć ale raz na 1 powinien być aktywny,dostał degrada,bardzo dobrze.
Nie to żebym był złośliwy i próbował się na nim wyżyć za te 30 banów ale tak nie jest..
Apeluje o dodanie jr moda na wb i jak nadanie permisji Nystce..
a kto zostanie jr modem to nie wiem... bardziej bym się cieszył jak bym to ja ale tak się nie da.
No i rzecz najważniejsza czy helper Quarantino się zgodzi pełnić tutaj ochronę.
Bo raczej nikt bardziej odniej sie nie nadaje,no w sumie ja bym mógł ale raczej to niemożliwe.
Nysiu,na tym trybie średnio 30 graczy,no w weekendy 40. Czterdziestu graczy nieraz stanowi 10% całego serwera. Skoro jesteś opiekunem to z czystej logiki pasowałby by żebyś miała każdą permisje z tym trybem związano,a nie ty musisz czekać teraz na Nale...To jest poprostu śmieszne...
RedAsPro z początku grał codzienie,wiem bo codzienie miałem bana za słowa,zmieniono spawn to wgl nie grał..śmieszne.Rozumiem że można nie grać cały czas bo wiadomo mózg musi odpocząć ale raz na 1 powinien być aktywny,dostał degrada,bardzo dobrze.
Nie to żebym był złośliwy i próbował się na nim wyżyć za te 30 banów ale tak nie jest..
Apeluje o dodanie jr moda na wb i jak nadanie permisji Nystce..
a kto zostanie jr modem to nie wiem... bardziej bym się cieszył jak bym to ja ale tak się nie da.
Jeżeli przeczytałeś mój post/wątek i on ci się spodobał zostaw po sobie diament. ![Heart Heart](http://mcsurvi.pl/forum/images/smilies/heart.png)
![Heart Heart](http://mcsurvi.pl/forum/images/smilies/heart.png)