25-04-2017, 10:13 AM
Twój nick na serwerze: GadzaOFFICIAL
Zainteresowania: Sport/e-sport, YouTube i wiele innych
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: 2 tygodnie
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? SkyBlock/WaterBlock
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: SkyBlock/WaterBlock
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Zależy od dnia ale od 2 do 16 godzin
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Wyrażanie opinii pod czas patrzenia gdy znajomi budowniczy budowali serwer
tak naprawdę jeszcze nic nie zrobiłem dla MCSurvi z tego też powodu bo nie spędzam czas na serwerze, gdyż nie mam rangi , ani też mega nacisku na ten serwer, owszem jeśli bym range dostał to minimum 2 h dziennie bym spędzał czas na waszym serwerze
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Jestem doświadczonym graczem SkyBlock,WaterBlock który był już na 2 serwerach jako pomocnik mianowicie, jednym prywatnym a drugi to *****craft.pl jestem opanowany, pomocny, często zawieram dobre relacje z graczami, dziennie jestem na TS'ie i przeważnie jestem dostępny w 100% oraz lubię budować,
Mega kreatywny, straszny śmieszek ale gdy trzeba być opanowanym i poważnym to taki jestem
moje osiągnięcia :
najbogatsza osoba na trybie Jail (*****craft) w 2 miesiące
drugi najlepszy sklep na trybie SkyBlock(*****craft)
wyspa TOP 4 w 5dni (Mineserwer - WaterBlock)
Kontakt ze mną: VIP4(Revelacyjni)-Kanał Gadza Squad miedzy godziną 12-15 i 20/21-2/4
Pozdrawiam GadzaOFFICIAL
Edit By. Nalagx35, proszę pisać następnym razem przestrzegając regulaminu i nie podawać pełnych ip serwerów spoza sieci Banana.
Zainteresowania: Sport/e-sport, YouTube i wiele innych
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: 2 tygodnie
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? SkyBlock/WaterBlock
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: SkyBlock/WaterBlock
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Zależy od dnia ale od 2 do 16 godzin
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Wyrażanie opinii pod czas patrzenia gdy znajomi budowniczy budowali serwer

Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Jestem doświadczonym graczem SkyBlock,WaterBlock który był już na 2 serwerach jako pomocnik mianowicie, jednym prywatnym a drugi to *****craft.pl jestem opanowany, pomocny, często zawieram dobre relacje z graczami, dziennie jestem na TS'ie i przeważnie jestem dostępny w 100% oraz lubię budować,
Mega kreatywny, straszny śmieszek ale gdy trzeba być opanowanym i poważnym to taki jestem

moje osiągnięcia :
najbogatsza osoba na trybie Jail (*****craft) w 2 miesiące
drugi najlepszy sklep na trybie SkyBlock(*****craft)
wyspa TOP 4 w 5dni (Mineserwer - WaterBlock)
Kontakt ze mną: VIP4(Revelacyjni)-Kanał Gadza Squad miedzy godziną 12-15 i 20/21-2/4

Pozdrawiam GadzaOFFICIAL

Edit By. Nalagx35, proszę pisać następnym razem przestrzegając regulaminu i nie podawać pełnych ip serwerów spoza sieci Banana.