01-04-2017, 02:31 PM
Myślę, że nasza kochana Omexia zostanie poetką.
Te słowa są naprawdę piękne:
"Wkurzam się, irytuje, ponoszą mnie emocje, wytykam coś innym, ale ja nie myślę o ludziach jako wrogach. Ja ich nie mam, każdy jest człowiekiem. Jeśli szanuje ludzi, to szanuje w ten sposób siebie. Potrafię być niemiła, zła, ale i tak pragnę zrozumienia od innych, podczas takich sytuacji. Bo każdy jest człowiekiem, jesteśmy tak samo zbudowani. Ja potrafię czasami postawić się na miejscu innych i tego samego oczekuję od każdego, wystarczy zrozumieć."~Omexia2K17
Powodzenia w życiu prywatnym.
Bardzo mnie ruszył ten wątek, ponieważ byłaś naprawdę wspaniałą osobą.
Fajnie się z tobą gadało, umiałaś mnie rozweselić i co tu dużo pisać.
Jednak bardzo rozumiem twoje odejście.
Jesteś już dorosła i czas bardziej się skupić na życiu realnym.
Tak, to co zaraz napiszę może się kojarzyć z życzeniami urodzinowymi, ale cóż...
Życzę ci świetnej pracy i fajnego chłopaka, mądrych dzieci, które będą wbijały topki na największych serwerach na świecie *O*.
Pozdrawiam.
Snick.
Te słowa są naprawdę piękne:
"Wkurzam się, irytuje, ponoszą mnie emocje, wytykam coś innym, ale ja nie myślę o ludziach jako wrogach. Ja ich nie mam, każdy jest człowiekiem. Jeśli szanuje ludzi, to szanuje w ten sposób siebie. Potrafię być niemiła, zła, ale i tak pragnę zrozumienia od innych, podczas takich sytuacji. Bo każdy jest człowiekiem, jesteśmy tak samo zbudowani. Ja potrafię czasami postawić się na miejscu innych i tego samego oczekuję od każdego, wystarczy zrozumieć."~Omexia2K17
Powodzenia w życiu prywatnym.
Bardzo mnie ruszył ten wątek, ponieważ byłaś naprawdę wspaniałą osobą.
Fajnie się z tobą gadało, umiałaś mnie rozweselić i co tu dużo pisać.
Jednak bardzo rozumiem twoje odejście.
Jesteś już dorosła i czas bardziej się skupić na życiu realnym.
Tak, to co zaraz napiszę może się kojarzyć z życzeniami urodzinowymi, ale cóż...
Życzę ci świetnej pracy i fajnego chłopaka, mądrych dzieci, które będą wbijały topki na największych serwerach na świecie *O*.
Pozdrawiam.
Snick.
Gracz~Sn1ck