29-03-2017, 03:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-03-2017, 05:15 PM przez Quarantino.
Powód edycji: bezsensowne oskarżanie mnie przez Pawelocika(DEDNIESZNOOBIE)
)
DednieszNOOBIE sorry ale to jest za łatwe jak w ciągu kilku dni to jest jednak za dużo kasy za to że ktoś kombinuje z mapą i szuka nowych bugów żeby coś zrobić łatwiej,nowi gracze,którzy nie pomyślą o tym sami muszą to robić bez kombinowania. -.- Chyba większość graczy powie że zgłaszanie tego bugu jest bez sensu,ja mam nieco inne zdanie.(Chodzi mi o graczy którzy nie piszą na forum tylko z wiadomości na GTA wnioskuję).
Co do bugu z bazuką,niedługo również i to zgłoszę nawet nie wiedziałam a to nadal działa.O czym nikt mnie nie poinformował.
@EDIT a co do filmu nie jest on w żaden sposób modyfikowany,bezsensownie osądzasz mnie i kłamiesz na swój temat.Byłeś tam i jesteś na filmie zresztą
sorry ale myślisz że ja bym brała się za modyfikowanie filmu???Owszem coś tam umiem ale to by było za trudne dla gimbusa... ;-;
Co do bugu z bazuką,niedługo również i to zgłoszę nawet nie wiedziałam a to nadal działa.O czym nikt mnie nie poinformował.
@EDIT a co do filmu nie jest on w żaden sposób modyfikowany,bezsensownie osądzasz mnie i kłamiesz na swój temat.Byłeś tam i jesteś na filmie zresztą
sorry ale myślisz że ja bym brała się za modyfikowanie filmu???Owszem coś tam umiem ale to by było za trudne dla gimbusa... ;-;