06-01-2017, 09:33 PM
Na teamspeaka się woła, żeby mieć jak podać hasło i kod do TeamViewera. MixPepe sprawdzała właśnie TeamViewerwem. Jakiej wiadomości? Wiadomości o banowaniu są już dawno usunięte, bo to nic wam, graczom nie daje, więc to oczywiste, że nic nie było widać. Nie no, obserwując, jak je i biega, skacze na criticalsach to trudno zauważyć... Błagam, przecież głownie cheaty widać jak się patrzy na gracza. Jak widać, to po co mam sprawdzać? Przez czas, w którym bym go sprawdziła to bym zbanowała ponad 10 cheaterów, a pewnie by nie podał skype, bo jak mówiłam, zbanowałam go, to tylko by zmarnowało to mój czas... Ja tylko podaję co przykład co zrobił administrator i gracz (w tym przypadku ja). Nysia nie ma skype, tak samo jak administrator, a gracz nie chce zostać przez TeamViewer sprawdzony. Nie każdy na serwerze ma konto na forum, także nie wiem po co też miałaby tam to pisać. No jak sprawdza skargi na graczy i wpisuje bany to może jakąś informację zobaczyć i odpisać, a tak to gracz szuka administracji i nie znajdzie. Ja jako gracz tak robiłam, też zgłaszałam i czekałam. Zazwyczaj czekając na kogoś aż zbanuje chodziłam na jakieś tryby, gdzie nie trzeba było się bić z innym graczem.
![[Obrazek: qgj0tdY.gif]](http://i.imgur.com/qgj0tdY.gif)