06-01-2017, 09:02 PM
Co do wypowiedzi lorda, napisała tak, ponieważ JA NA VANISHU SPRAWDZIŁAM GRACZA I JA GO ZBANOWAŁAM. A rozmawiałam z nią wtedy na TeamSpeak'u, więc powiedziałam, żeby tak napisała, bo ja nie chciałam się ujawniać, bo miałam jeszcze innego gracza do sprawdzenia. Jak ma sprawdzić graczy skoro skype jej nie działa, a TeamViewer'em nie każdy gracz się zgodzi, np. na pewnym serwerze wzięli mnie na sprawdzanie i się zapytałam, czym mnie sprawdzi, powiedział, że TeamViewerem, a jak zapytałam się czy nie może skype, to powiedział, że nie sprawdza i powiedziałam, że wolę już bana na miesiąc za przyznanie się. Także nie każdy się na to godzi. A to czy skype jej się zepsuł musi ogłaszać na forum? Każdemu po kolei pisać? Żeby na serwerze zobaczył to każdy to by zeszło... A co do rozpatrywania skarg, ja to robię nawet przy banowaniu na PvP. Nie każdy chce chodzić na lobby, oczywiście, może, ale po co? Tylko strata czasu. To tak jakbym poszła na PvP na 5 minut, wyszła na lobby, sprawdziła skargi i wróciła na nie... Bezsensu. Jak chcecie, żeby sprawdzała bez skype nadal nie rozumiem. Równie dobrze, możecie ich nagrać i wrzucić na forum, a jak wam się nie chce, to trudno.
![[Obrazek: qgj0tdY.gif]](http://i.imgur.com/qgj0tdY.gif)